Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Negativ boeken

Boekingsinformatie voor Negativ? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Maurits Delchot, beter bekend als Negativ, groeide op in Amsterdam-Oost. Hij wist al op heel jonge leeftijd dat hij wilde rappen. Voordat hij serieus begon te rappen zat hij met een stel straatvrienden in de rapgroep Rhymes Connekt. Zoals zovelen beginnen was ook dit meer voor de grap bedoeld. Toen het onderling niet meer zo klikte is Negativ eruit gestapt. Vervolgens zette hij zijn carrière alleen voort zonder studio om zijn nummers in op te nemen.

Via een goede vriend kwam Negativ terecht bij platenlabel MasterMind Entertainment. Hij begon samen te werken met Nally, een jongen die hij kende van zijn vorige rapgroep Rhymes Connekt. Uit deze samenwerking ontstond de hiphop groep H.S.S. (Hinderlijke Straat Schoften). Nally en hij hebben samen ongeveer 4 tracks opgenomen. Aangezien Negativ meer getrokken werd door het battlen en freestylen ging hij al snel weer zijn eigen kant op.

Zo kwam Negativ terecht bij ‘The Comedy Lounge’ waar hij elke week meedeed aan battles die hij keer op keer bleef winnen. In die periode ontmoette hij Lange Frans die net als hij vaak in ‘Live on the low’ te vinden was. De samenwerking met Lange Frans resulteerde in het album “De Gastenlijst”. Lange Frans, Baas B en Negativ vormden met nog andere artiesten een tijdlang de populaire hiphop formatie D-Men. Deze hiphop groep heeft 3 succesvolle mixtapes uitgebracht: Straatremixes deel 1,2 & 3.

Na zijn verkennende stappen in december 2004 met de single “Mijn Feestje” samen met Brutus, het broertje van Lange Frans en in 2005 het nummer “Niets is wat het zijn moet” waarop Ebon-E een featuring doet, is Negativ klaar om met zijn album ‘Negativitijdperk’ zijn ware gezicht te laten zien.

Eind 2008 brengt hij zijn mixtape “Hinderlijk”, met de single “Money Money Buit Buit”. In 2009 volgt de single “Skud Skuddem”, met Yes-R, Ali B en Sjaak en in 2010 richt hij zijn eigen label op, waaronder hij de mixtape “Hinderlijker” heeft uitgebracht.

Op Juize FM is Negativ elke vrijdag te horen met zijn eigen show.

Negativ

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Negativ of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.