Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Natasja Froger boeken

Boekingsinformatie voor Natasja Froger? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Natasja Froger werd geboren op 14 juni 1965 in Brielle, Zuid-Holland. Als dochter van een zeeman heeft ze veel van de wereld gezien. Dit resulteerde later in het volgen van talencursussen in het buitenland. Daarnaast volgde zij een opleiding tot Medisch Secretaresse en is zij jarenlang stewardess geweest.

Nederland kent Natasja vooral als echtgenote van zanger Rene Froger en moeder van Maxim (14) en Didier (12). Na haar verschijning in de reality soap ‘Puur Froger’ maakt zij haar debuut als televisie presentatrice in het voorjaar van 2006 bij de TROS in het programma ‘Schoondochter Gezocht’. Dit succesvolle format was goed voor wekelijks meer dan een 1 miljoen kijkers en in combinatie met de naturelle aanpak van Natasja, viel ze op bij de kijkers en de andere zenders.

In het najaar van 2006 ruilt Natasja de TROS in om voor SBS 6 te gaan werken. Ze neemt de presentatie op zich van het populaire ‘Hart in Aktie’, waarin problemen opgelost worden van mensen die het moeilijk hebben en waar het onmogelijke, mogelijk wordt gemaakt. In 2008 presenteert Natasja het talentenprogramma ‘Kinderen Zingen Met Sterren’.

In het najaar van 2008 waren Natasja, haar man René en de kinderen te zien in de docusoap ‘Effe geen Cent te makken’. Om aandacht te genereren voor de Voedselbank leefde de familie Froger voor een maand op bijstandsniveau. De serie werd succesvol afgesloten met een benefietfinale in de vorm van een liveshow, waarbij zij ruim 2 miljoen euro hebben opgehaald die geheel ten goede kwam aan De Voedselbank.

Vorig najaar startte het programma “De Frogers: Helemaal Heppie” van de familie Froger, waarin het vrijwilligerswerk van Stichting Heppie (organisator van vakantieweken voor kinderen voor wie dat normaal niet is weggelegd) centraal stond.

Dit voorjaar zal Natasja weer op SBS 6 te zien zijn met het succesvolle programma ‘Hart in Aktie’. Ook start in maart het nieuwe RTL programma ‘Bonje met de buren’ waarin Natasja en John Williams burenruzies aanpakken en proberen op te lossen.

Ook is Natasja dit voorjaar het gezicht van de speciale verjaardagscollectie die modeketen DIDI in het kader van haar 30-jarig bestaan heeft ontwikkeld. Natasja en DIDI steunen middels deze samenwerking Stichting Heppie m.b.v. de verkoop van de speciale Heppie Birthday Collection.

Naast haar werkzaamheden als presentatrice, zet Natasja zich in voor verschillende goede doelen en is ze ambassadrice van Orange Babies. Deze stichting heeft als voornaamste doel zwangere vrouwen en hun baby’s die met HIV zijn besmet, in Afrika te helpen. Tevens is Natasja betrokken bij andere goede doelen zoals het Astmafonds.

Natasja Froger

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Natasja Froger of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.