Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Mike Starink boeken

Mike Starink

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Mike Starink.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Mike Starink Biografie

Mike Starink is geboren op 18 oktober 1970 te Arnhem. Op zijn 19e jaar ziet hij een advertentie staan waarin de NCRV een presentator zoekt. Hij doet een screentest en wordt vervolgens uitgekozen om het kinderprogramma 'Disney Club' te gaan presenteren. Aan dit programma zit ook een kindertheater voorstelling vast waarmee hij zes seizoenen optreedt in de Nederlandse theaters.

Na de Disney Club wordt Mike gevraagd om 'achter de schermen' te komen werken bij MediActive producties. Hier werkt hij als producer en uitvoerend producent o.a. mee aan een programma van 'Lebbis & Jansen' voor de TROS, produceert hij diverse literatuurclips voor onderwijsinstellingen en werkt mee aan diverse pilots. Naast dit alles ziet hij nog tijd om zelf te acteren in verschillende bedrijfsfilms en een korte speelfilm genaamd 'Spelen of Sterven' van Frank Krom.

Maar Mike blijft zijn droom volgen en in 1995 tekent hij een contract bij Joop van den Ende Producties. Hij begint bij 'Call TV' waar hij zo'n 1000 uur live TV maakt. Een van de programma's die hij presenteert is het nachtprogramma 'The Lounge'. In 1996 presenteert hij een seizoen lang dagelijks het welbekende datingprogramma 'Liefde op het eerste gezicht' voor VERONICA, wat later wordt herhaald op TV10, gevolgd door 'Erolife' een erotisch lifestyle magazine.

Hierna is Mike te zien in het discussie programma 'Fox Forum' wat wekelijks wordt uitgezonden door Fox 8, naar aanleiding van dit programma wordt hij gebeld door Joop van den Ende TV producties om het goed scorende live programma 'Factor 4' te presenteren.

Eind mei 2000 wordt Mike samen met 5 bekende Nederlanders een week lang opgesloten in een huis te Almere voor het spraakmakende programma 'Big Brother VIP's'.

Naast het presenteren speelt hij ook diverse gastrollen in de komedieseries 'Sam Sam' en 'De Garage', de VARA dramaserie 'Kats en Co' en de soap 'Onderweg naar Morgen'.

Begin 2002 tekent Mike een contract bij 'Lijn4'. Een gevarieerd ochtend magazine met gasten uit de media, spetterende optredens, informatieve onderwerpen, actualiteit, lifestyle en showbizz. Mike presenteert dit live programma tot eind 2005 voor RTL4. Ook presenteert hij zes seizoenen lang het dieren lifestyle programma 'DierEnzo' wat ook uitgezonden wordt op RTL4. Bij YORIN is hij vanaf 2 november 2003, 10 afleveringen, de razende reporter in het programma 'Kids for Animals TV'.

Ook in het land is Mike actief met de, 'De Nationale Postcode Lingo Show', 'DierEnzo Roadshow', presentaties, miss verkiezingen, bedrijfsfeesten, beurzen en artiestenavonden.

Mike werkt in 2006 als redacteur-verslaggever achter de schermen voor het programma Entertainment Live voor Talpa en in 2007 voor Christine Live bij Veronica.

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.