Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Meister Martijn boeken

Boekingsinformatie voor Meister Martijn? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Martijn Smeets begon in 2005 aan zijn muzikale carrière. Als leraar werkzaam aan het CITAVERDE college in Heerlen was zingen zijn grote passie in de vrije uurtjes. Na ‘n aantal jaren zangles werden de eerste voorzichtige stapjes op de limburgse podia gemaakt, en begon het bij Martijn steeds meer te kriebelen. Optreden voor publiek, dat was zijn passie!

Zijn optredens bruisen dan ook van energie, en Martijn is pas tevreden als hij de aandacht van de hele zaal heeft. En dat begon steeds meer mensen op te vallen. Tijd om te gaan werken aan een eigen repertoire.

Martijn kwam terecht bij producenten Olaf Simons en Ton Balendonck, die onder de naam Butterbox Records zich ten doel hadden gesteld om nieuw Limburgs talent een kans te geven zich te ontwikkelen. Om Martijn meer herkenbaarheid te geven in het Limburgse Land werd gekozen voor een volledig concept, met eigen liedjes, een eigen uitstraling en vooral… een eigen artiestennaam: Meister Martijn! In februari 2010 verscheen ‘Neet te Geluive’, de eerste EP van Meister Martijn. Captain Rob Records, de platenbaas van o.a. Frans Duijts, brengt de EP ‘Neet te Geluive’ landelijk uit. Een droomstart voor Martijn Smeets, die voortaan in muziekland bekend zal zijn als Meister Martijn.

In januari 2010 verscheen ‘Neet te Geluive’, de eerste EP van Meister Martijn. De platenbaas van o.a. Frans Duijts brengt de EP ‘Neet te Geluive’ landelijk uit. Een droomstart voor Martijn Smeets, die voortaan in muziekland bekend zal zijn als Meister Martijn. Op deze EP staan behalve de titeltrack ‘Neet Te Geluive Neet Normaal’ ook de nummers ‘Lach Toch Ins’, ‘Hallelujah’, ‘As De Trommel Reup’ en ‘Ich Zeuk Ein Prinses’.

Martijn Smeets begon in 2005 aan zijn muzikale carrière. Als leraar werkzaam aan het CITAVERDE college in Heerlen was zingen zijn grote passie in de vrije uurtjes. Na ‘n aantal jaren zangles werden de eerste voorzichtige stapjes op de Limburgse podia gemaakt, en begon het bij Martijn steeds meer te kriebelen. Optreden voor publiek, dat was zijn passie!

Zijn optredens bruisen dan ook van energie, en Martijn is pas tevreden als hij de aandacht van de hele zaal heeft. En dat begon steeds meer mensen op te vallen. Tijd om te gaan werken aan een eigen repertoire.

Martijn kwam terecht bij producenten Olaf Simons en Ton Balendonck, die onder de naam Butterbox Records zich ten doel hadden gesteld om nieuw Limburgs talent een kans te geven zich te ontwikkelen.

Om Martijn meer herkenbaarheid te geven in het Limburgse Land werd gekozen voor een volledig concept, met eigen liedjes, een eigen uitstraling en vooral… een eigen artiestennaam: Meister Martijn!

Voor u ligt het eerste bewijs van de unieke samenwerking tussen Martijn en Butterbox: Neet Te Geluive Neet Normaal is de eerste single, die meteen werd uitgebracht met nog 4 nieuwe titels.

Uniek is het feit dat een landelijke platenmaatschappij brood ziet in deze nieuwe limburgse ster. Captain Rob Records, o.a. de ontdekker van Frans Duijts en de Havenzangers, ziet het helemaal zitten in Meister Martijn, en besloot deze EP uit te brengen in heel Nederland!

Nooit eerder werd een Limburgstalige plaat van een debuterende artiest meteen nationaal uitgebracht!

Meister Martijn

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Meister Martijn of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.