Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Meike Van der Veer The Voice Of Holland 2010 boeken

Boekingsinformatie voor Meike Van der Veer The Voice Of Holland 2010? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Meike is geboren op 6 juli 1985. Nog voordat ze kon praten neuriede ze al mee op de bluesmuziek van de platen en cd’s van haar vader. Meike is met de liefde voor de muziek opgegroeid. Haar vader kan namelijk geen dag zonder muziek, hierdoor heeft Meike al jong een brede smaak en interesse in de muziek ontwikkeld.

Gelukkig zat zij op een basisschool die veel aan muziek en zang doet en naast school werd ze ook lid van een kinderkoor. Op haar 13e neemt ze klasssieke zangles bij Olga Werner en kiest ze voor een middelbare school waar muziek in het vakkenpakket zit en waar de musical het hoogtepunt van elk jaar is.

In de jaren erna blijft ze zangles volgen bij verschillende professionele zangcoaches. Onder andere bij Zeffrey Zuhdy (EVTS – techniek) en Roger Happel van de Babette Labeij zangschool.

Na de HAVO voltooide ze de opleiding visagie bij Mieke Petiet en daarna de 4 jarige opleiding grimeur bij Studio Bessels. Tijdens de opleidingen werkt ze al in de horeca. Haar eerste horecabaan is bij restaurant de Beleving in Utrecht waar ze op 17e jarige leeftijd naast medewerker in de bediening ook als zangeres optreedt. Ze heeft heeft daar jarenlang wekelijks veel podiumervaring opgedaan en ze zingt er nog steeds af en toe! Tevens treedt zij op met de Beleving on Tour op feesten bij bedrijven en particulieren.

Als freelance zangeres werkt Meike bij verschillende evenementenbureaus en treedt daarnaast op als leadzangeres bij haar jazzband CINC en zang/DJ formatie Covercharge. Ook treedt ze op met de Big Band uit Houten. Vanaf september 2010 is zij begonnen aan de opleiding Djam voor lichte muziek en zang in Amsterdam. Ze heeft nu zangles bij Kees Taal o.a. bekend van The Voice of Holland van het dream team van Van Velzen. Meike’s repertoire is een mix van soul, jazz en pop.

Meike Van der Veer The Voice Of Holland 2010

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Meike Van der Veer The Voice Of Holland 2010 of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.