Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Mari van de Ven boeken

Boekingsinformatie voor Mari van de Ven? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Mari volgde de kappersopleiding in Den Bosch, maar merkte dat zijn interesse verder reikte dan het kappersvak alleen. Tijdens zijn werk begon hij zich meer en meer toe te leggen op visagie, o.a. bij de school van Dik Peeters, zonder overigens het kappersvak uit het oog te verliezen. “Alleen de perfecte combinatie van haar en make-up creëert de meest sprankelende uitstraling die ik graag op een gezicht zie.” Mari heeft meer dan tien jaar via Corine Rotschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers gewerkt.

Zo werkte hij mee aan diverse interviews

en reportages voor print media in binnen- en buitenland: Bazaar, Cosmopolitan, Esquire, Glossy, Margriet, Marie-Claire, Maxim, Nouveau, Quote, Style Magazine, Telegraaf, Trouwen, Elle, Veronicablad, Viva. Voor het merk O’Neill verzorgde hij zes jaar lang de fotoshoots voor de presentatie van de nieuwe kledinglijnen.

Op televisiegebied trad hij o.a. op in:

Catherine Keyl, Gordon’s Lifestyle, Health & Beauty, Kevin Masters, Koffietijd (1993-2000), Late Nightshow (Peter Jan Rens), Life and Cooking, Lijn 4, McCarlo, Nachtsuite, Nederland komt thuis, Ook Dat Nog, Paul de Leeuw, Staatsloterijshow, De Carlo & Irene Show, V&D TV, Mijn mooiste dag en zijn eigen items in Lijn 4.

Ook voor vele presentatoren en modellen

is Mari een veelgevraagd haar en make-up stylist. Zo werkt hij o.a. voor: Daphne Deckers, Fabiënne, Frederique van de Wal, Ilse de Lange, Irene van de Laar, Jennifer de Jong, Prinses Stephanie van Monaco, Robine van de Meer, Sylvana, Sylvie Meys, Tatjana, Touriya Haoud, Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Tevens is Mari verantwoordelijk voor de visagie van Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Kane en Van Dik Hout tijdens de opnames van hun videoclips.

Ook geeft Mari vele workshops

op het gebied van cosmetica in samenwerking met diverse firma’s, waar onder Jill Sander, Lancaster, La Prairie en Estee Lauder. Daarnaast is hij een veel gevraagde presentator van allerlei events op het gebied van haar en make-up.

En, nog steeds

heeft hij zijn eigen salon in Den Bosch waar hij met regelmaat aanwezig is om mensen vanuit heel Nederland te ontvangen.

Mari van de Ven

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mari van de Ven of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.