Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Manon Thomas boeken

Boekingsinformatie voor Manon Thomas? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Om een goed evenement neer te zetten moet je in de eerste plaats geïnteresseerd zijn! Dit is de basis waarop Manon Thomas elk project aanpakt.

Manon is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de bizz. Ze heeft een lange waslijst aan tv-programma’s gepresenteerd, waaronder Scrabble, Eigen Huis, RTL Club Live, Kook TV, was gedurende drie jaren vast panellid bij Zo Vader Zo Zoon en durfde het als eerste aan om een, zelfs door de vakpers als ‘geloofwaardig’ beoordeeld, teleshopping programma neer te zetten, waarbij zij het lifestyle gedeelte voor haar rekening nam.

Naast haar activiteiten in de spotlights houdt ze zich bezig met de presentatie van diverse Events, in zowel de Nederlands- als de Engels taal. De meeste boekingskantoren zijn inmiddels op de hoogte van haar capaciteiten en roepen haar hulp in bij de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Van Zakelijke bijeenkomsten tot personeelsfeesten, van marketing meetings tot het leiden van een veiling ten behoeve van bijvoorbeeld WarChild of een congres over het steriliseren van operatiekamerapparatuur, om maar eens een aantal uitersten te noemen. Manon heeft de ervaring in haar rugzak, weet zware onderwerpen luchtig te maken en kan gewicht geven aan lichte onderwerpen. Daarnaast coacht zij ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het spreken in het openbaar, het voorzitten van vergaderingen, het schrijven van teksten of het omgaan met de media.

Manon is verzot op schrijven (zij schreef gedurende zeven jaren een wekelijkse column in een veelgelezen blad) en het z.g. ‘inspreken’ van stemmetjes. Ze heeft een aantal radiocommercials gemaakt, bedrijfsfilms ingesproken in zowel het Nederlands als het Engels. en haar medewerking aan de tekenfilm serie SimsalaGrimm beschouwt ze zelf als één van haar leukste ervaringen.

Manon is een veelzijdige vakvrouw, heeft een hartelijke persoonlijkheid en een sportief gevoel voor humor waarmee zij een programma op zeer natuurlijke wijze vorm kan geven. Haar brede opleiding en ervaringen in het bedrijfsleven, o.a. als Office Manager – Public Relations & Personeelszaken, stellen haar in staat de juiste toon te vinden voor de meest gecompliceerde onderwerpen. Ook voorbereiding en inhoudelijk redigeren behoren tot haar mogelijkheden.

Altijd werkend vanuit haar motto: “geïnteresseerd zijn!” is zij de uitgelezen representant van het bedrijf of de instelling die zij tijdens een evenement vertegenwoordigt.

Manon Thomas

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manon Thomas of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.