Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Leona Philippo The Voice Of Holland boeken

Boekingsinformatie voor Leona Philippo The Voice Of Holland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

In december 2012 werd Philippo de derde winnar van het het programma The voice of Holland.

Vanaf haar derde, toen zij begon met piano spelen, ontwikkelde ze een grote liefde voor muziek en optreden. Op haar zesde verhuisde Leona met haar adoptief familie vanuit Toronto naar Nederland waar ze op haar zeventiende naar het Rotterdams Conservatorium ging. Nog tijdens haar opleiding werd ze in 1998 door haar toenmalige platenmaatschappij voor twee maanden naar Hollywood, L.A. gestuurd om haar debuut-cd op te nemen. Ook stond ze samen met de R&B groep Sat-R-Day als supporting act in het voorprogramma van Dru Hill in Ahoy.

Na haar derde studiejaar besloot Leona in 1999 het Conservatorium te verlaten. Al snel werd ze door de Nits gevraagd om mee te toeren tijdens hun Wool Tour in 2000. Zo trad ze op in Duitsland, Griekenland, Finland en Hongarije met de Nits en stond zij met Arling & Cameron en Junkie XL in Tokio.

In 2001 speelde Leona de hoofdrol Aida in de gelijknamige musical van Joop van den Ende. Verder was ze te zien in o.a. de theatershows Big, Black & Beautiful: A Tribute To The Girl Groups, A Tribute To The Blues Brothers, en als achtergrondzangeres bij o.a. Trijntje Oosterhuis, Total Touch, Kane en Candy Dulfer. In 2008 deed Leona een gastoptreden tijdens het Symphonica in Rosso concert van Lionel Richie. In 2009 werd single Shake Ya Tailfeather uitgeroepen tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd.[1] In 2011 was Leona te zien in de theatershow “A Tribute To Michael Jackson” en “The Songs From The Movie Sister Act”. In 2012 speelt Leona in de Nederlandse dramaserie Lijn 32, staat ze in de theaters met “Stars For Planet Earth” & te zien in de film De groeten van Mike!.

Haar stem is te horen op o.a. de cd’s: Wool (Nits), Music For Imaginary Films (Arling & Cameron), We Are A & C (Arling & Cameron), A Little Less Conversation (Junkie XL), Catch Up To My Step (Junkie XL, feat. Solomon Burke), The Weekend Is For You (Sat-R-Day), Was It Love (Oesters van Nam Kee (film)) (Edwin Jonker), Het Draagbare Huis (Henk Hofstede), Hi-Fi Underground (Arling & Cameron), I’d Like To Teach The World To Sing (Berget Lewis voor Coca Cola), Steal My Heart Away (Danny Vera van het album Ordinary Man), I & I (Beef van het album The Original) en haar eigen Top 20 hitsingle Zomer Op Je Radio/Summer On Your Radio.

Leona Philippo The Voice Of Holland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leona Philippo The Voice Of Holland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.