Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Leipe Leo boeken

Boekingsinformatie voor Leipe Leo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Leipe Leo

Het feit dat Leo Thijssen (1956) van zijn geboortenaam LeoNARdus zijn artiestennaam gemaakt heeft zegt al genoeg. Een geboren entertainer. Alhoewel hij begonnen is als reklame-ontwerper, is van jongs af aan, het theaterbloed door zijn aderen blijven stromen. Wat hij ook gedaan heeft, altijd was daar weer dat theater, het entertainen, het vermaken. In 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Hier bleek al dat improvisaties met een rode draad zijn sterke kant was en is.

Begin jaren tachtig

deed hij cursussen bij de vleet:
– Typetjes

– Straattheater

– Clownerie de Paris

– Drama, etc.

Begin jaren negentig

was hij “De Luie Lakei” in Het Land van Ooit. Hierna volgde hij een aantal jaren Klassieke Pantomime bij de Poolse Halina Witek in het Eindhovense theater “Het Klein”.In 2002 speelde hij in De Efteling 35x als 1ste invaller de rol van “Meneer Verstappen”, de tamboer-maître van DEEEF, De Enige Echte Efteling Fanfare. Sinds 2004 is Leipe Leo 8 x per jaar te bewonderen tijdens “De Leipe Leo Local Show” ,een dinershow in “De Hooghei” te Berlicum welke zo gewaardeerd wordt dat deze show in 2005 geprolongeerd wordt.

Momenteel geeft Leo

naast zijn optredens als entertainer/animator, enkele dagen per week Drama & Expressie-lessen aan mensen met een verstandelijke beperking en zo nu en dan een introduktie-workshop klassieke pantomime voor scholen en bedrijven.

Op TV was hij te zien

bij de KRO, TROS, SBS6 en Omroep Brabant als Middeleeuwse Dorpsgek in “Markant Nederland” met Manuela Kemp, als Leipe Leo in “D’r op of d’r onder” en bij Omroep Brabant tijdens uitzendingen van de “Brabantse Dag “ in Heeze en als Lakei Lievervrij in “LoveLetters” van Linda de Mol.

Of het nu om een beurspresentatie gaat

straattheaterwerk, een bruiloft, een nieuwjaarsreceptie, produktpromotie, een opening, een verjaardag, een braderie, een saaie vergadering of je hebt een eye-catcher nodig… LeoNARdus maakt met een van zijn creaties:

– De Middeleeuwse Dorpsgek
– De Haagse “Leipe Leo”

– De Mimende Ober

– LeoNARdus De Nar
– Butler James

– Nico Nul

– De Klungelige Nerd

– Lakei Lievervrij

– de slechtziende politieagent of welke andere creatie dan ook uw partij spraakmakend. Het maakt niet uit of het er nu dik bovenop moet liggen of dat het verborgen theater moet zijn, Leo maakt het waar.

Zo is het mogelijk

om gedurende een avond 3 creaties van Leo aan het werk te zien: De genodigden worden hoffelijk theatraal ontvangen door Butler James (of Lakei Lievervrij.) Als tweede creatie is daar dan b.v. Nico Nul (de klungelige nerd) (of LeoNARdus de Nar. Of de mimende ober.) Als derde creatie is het tijd om kennis te maken met de snelle, gladde “Haagse zakenman uit de Bordeauxrode Branche” Leipe Leo.

LeoNARdus, Leo Thijssen

speelde tot nu toe door heel Nederland, van Texel tot Maastricht en van Vlissingen tot Enschede en reeds enkele malen in België en Duitsland.

Leipe Leo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leipe Leo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.