Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Kimberley Klaver boeken

Boekingsinformatie voor Kimberley Klaver? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Kimberley Klaver werd geboren op 20 december 1985 in Amstelveen. Van jongs af aan was al duidelijk dat dansen en acteren in haar bloed zat. Op 6-jarige leeftijd deed zij al auditie voor de dansacademie van Lucia Marthas, waar zij vervolgens 10 jaar lang dans –en acteerlessen kreeg. In deze periode heeft ze o.a. optredens gedaan bij de mini playback show en Ron’s gelukshow.

Helaas kon ze haar middelbare schooltijd niet meer combineren met de acteer- en dans opleiding, wel bleef ze acteren in o.a. Oppassen en de serie CUTT van BNN, ook deed ze in deze periode veel modellenwerk. Na een jaartje van het leven geproefd te hebben in Spanje keerde Kimberley terug naar Nederland en begon met haar studie Communicatie, Media en Marketing, welke ze met uitstekend resultaat heeft doorlopen. Tijdens haar studie bleef ze uiteraard acteren, onder meer in ZOOP, Hotnews, Shouf Shouf, Voetbalvrouwen seizoen 1 en 2 en terug naar de kust. Ook acteerde zij in videoclips van Di-rect en Darryl.

Vanaf 2007 vertolkte Kimberley 3 jaar lang de rol van Annabella in de populaire en goed bekeken serie SpangaS en de speelfilm ‘Spangas op survival. Na de opnames van de serie Spangas is ze gestart met de opnames van een nieuwe serie op RTL, Raveleijn. Hierin speelde zij de rol van stoere ridder, Emma, een van de hoofdrollen. Kimberley zal dit televisie seizoen te zien zijn in de Belgische serie Aspe en in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht.

Kimberley is een representatieve jonge dame met nu al een indrukwekkende CV. Naast haar acteerwerkzaamheden heeft zij ook 2 jaar gepresenteerd bij Emma tv, voor het Emma kinderziekenhuis. Door de jaren heen heeft ze voor verschillende tv programma’s items gepresenteerd en aan meegewerkt. Naast het feit dat Kimberley de laatste jaren druk is geweest met haar acteerwerkzaamheden heeft ze ook een grote passie voor presenteren en het schrijven van verhalen en scenario’s. Kimberley wil naast haar acteer werkzaamheden, zich ook meer gaan ontwikkelen in het presentatie vak. Aan ambitie geen gebrek!

Kimberley Klaver

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kimberley Klaver of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.