Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Keet! boeken

Boekingsinformatie voor Keet!? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles. Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.

Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!

Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het heel tof!

Zoals je ziet zijn dansen, acteren en zingen echt mijn hobby en passie. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! En dat studeer ik nu in Tilburg. Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Ik krijg les in alle soorten dans, van ballet tot tapdansen. Verder heb ik zangles en zingen we met een heel koor. Natuurlijk krijg ik ook nog acteer- en spellessen. En vakken zoals kunstgeschiedenis. Enorm leuk maar soms best zwaar. Ik moet nog één jaar naar school maar mag nu al als Keet! dansen en zingen. En ik kan ook nog acteren en presenteren. Beter kan het niet toch?

Kusje van Keet!

Keet!

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Keet! of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.