Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Joss Mennen boeken

Boekingsinformatie voor Joss Mennen? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Joss Mennen startte zijn professionele cariere zo’n 25 jaar geleden als leadzanger van de band Zinatra. De band scoorde hits in Europa, Zuid-Amerika en Azie, maar na twee albumreleases stopte het Zinatra avontuur in 1992.

Als sessie-muzikant /backing vocalist, werkte Joss mee aan tal van belangrijke album releases van bands als Danger Danger, Craaft en The Scorpions. Maar ook klonk zijn stem in commercials van o.a. Philips, LA Gear etc.

In deze periode werkte Joss ook als engineer, producer en was een aantal jaren studio-manager bij Markant Recording Studios in Heeze (NL).

In 1992 begon Joss songs te schrijven met gitaristen Eric van de Kerkhof en Peter-Paul Meusen, het begin van de band MENNEN.

MENNEN hield het zo’n 18 jaar uit. Na de release van 5 studio-albums en 2 live-platen stopte de band in 2010. Hun laatste studio-album “Planet Black”, werd opgenomen door Erwin Musper (Van Halen, Anouk, David Bowie). De band speelde ter promotie van deze release tijdens het legendarische Wacken Open Air festival. Andere hoogtepunten voor MENNEN waren hun headliner toures in Zuid-Europa en de band stak twee keer de Atlantische plas over om in de USA op te treden.

Joss is al een tijd bezig met het schrijven liedjes en teksten in het Weerter dialekt. Limburgstalige popmuziek met autobiografische teksten. Omdat je in je eigentaal toch het beste kan uitdrukken, aldus Joss. Met zijn band JOSS MENNEN & VRINDE zal de band gedurende 2012 het podium betreden om de release van de eerste Weertlandse solo plaat te promoten. Hoogtepunt zal zeker de aangekondigde theatershow zijn in het Munt Theater in Weert op 14 oktober 2012.

“A tribute to the stars” onder die vlag zal de nieuwe power rockband will-M-Duyz vanaf September 2011 van leer trekken. will-M-duyz is een 3 mans formatie waarmee Joss het pad van stevige rockmuziek zal blijven bewandelen. All time hits zijn door de band bewerkt tot powerrock songs. Daarnaast is de band in Joss zijn Rock Inc. Recording Studio druk aan het sleutelen aan eigen materiaal.

Joss Mennen

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joss Mennen of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.