Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jochem van Gelder boeken

Boekingsinformatie voor Jochem van Gelder? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Jochem van Gelder zorgt voor een superleuke en unieke show waarin kinderen bepalen wat er gebeurt! De Show Op Bestelling. Kinderen hebben het voor het zeggen en regisseren de inhoud van het programma van A tot Z.

Moet Jochem zingen? Moet-ie dansen? Goochelen? Drummen? Rappen? Toneelspelen? Kinderen hebben het voor het zeggen! Alles kan en alles mag.

Als Jochem aan één van zijn gasten in het publiek vraagt wat hij moet doen, is diegene de ‘besteller’ en komt hij of zij op het podium te zitten op een echte ‘VIP’-stoel. VIP staat voor: vet idee persoon. Vervolgens voert Jochem uit wat het kind heeft bedacht. Was het niet goed? Doet hij het overnieuw. Was het wel goed? Dan vieren Jochem en zijn publiek een feestje met een vrolijk lied! Kortom, een show waar je bij moet zijn! Een show waar je lang over napraat!

Jochem van Gelder is bij jong en oud bekend door het programma Praatjesmakers waarin hij met de jongste generatie praat over alles wat er in hun leven speelt! Jochem is zijn televisiecarrière begonnen bij het populaire Stuif-Es-In van de AVRO. Sinds zijn debuut heeft hij programma’s gepresenteerd als Disney Club, Showmasters, Willem Wever, De Zingende Zaak, Hider in the House en uiteraard Praatjesmakers.

Jochem is daarnaast regelmatig in het land te vinden met de interactieve en razend populaire Show op Bestelling! Ook hier spelen de kids een hoofdrol, zij mogen namelijk ter plekke bedenken hoe de voorstelling eruit komt te zien. Jochem voert uit…

Jochem van Gelder

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jochem van Gelder of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.