Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jet Sol boeken

Boekingsinformatie voor Jet Sol? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Jet Paro-Sol werd geboren op 17 juli 1971 in Barendrecht. Jet volgde na de HAVO/VWO de cursus NGPRA (Public Relations). Vlak voordat ze de studie journalistiek wil gaan volgen, belandt zij in het televisievak. In 1995 gaat Jet werken voor RTV Rijnmond. Daar leert ze de beginselen van het televisievak: produceren, redactie, voice-overs en presenteren.

Haar presentatiekwaliteiten worden al snel in Hilversum opgepikt maar ze wilt eerst nog veel leren, in 1998 presenteert ze samen met Wendy van Dijk het programma ‘Love’. Vervolgens was Jet te zien bij Canal+, waar ze onder andere het filmprogramma ‘Première Plus’ presenteerde en dagelijks live te zien was bij het EK programma ‘Euro 2000’ samen met Kees Jansma.

Grote bekendheid kreeg Jet bij de TROS met het ‘WNF Ranger Report’. Naast het presenteren verzorgde Jet ook de redactie voor het educatieve kinderprogramma. Tot 2003 werkte Jet met veel plezier bij de TROS, naast het ‘WNF Ranger Report’ verzorgde ze voor diverse TROS programma’s een voice-over en deed een wekelijks verslag voor het programma ‘Museum van de Week’. Tegenwoordig is Jet nog steeds te zien als één van de vaste teamcaptains bij ‘TROS Vermist’.

In 2003 maakt Jet de overstap naar RTL waar ze begint met het populaire autoprogramma ‘Wat Rij Jij?’ En het verslaan van de ‘Wereld Haven Dagen’. In 2005 presenteert ze samen met Fabiënne de Vries ‘Duel in Frankrijk’ op RTL 5, dat Jet wint van Fabiënne. Het reizen bevalt haar goed en ze werkte daarom ook met veel plezier aan het wekelijkse programma ‘Boarding Now’.

Daarnaast presenteert Jet in 2007 een seizoen ‘House Vision’ en maakt zij een gastreportage voor ‘Yorin Travel’. Vanaf 2006 tot op heden presenteert Jet het programma ‘My First Home’.

Naast televisie maken, spreekt Jet ook voor veel programma’s, documentaires, promo’s en reclames voice overs in. Daarnaast is Jet ook een veel gevraagd dagvoorzitter en interviewster voor diverse (bedrijfs-)evenementen. Door Jet’s grote voorliefde voor literatuur, is ze veel werkzaam in de literaire evenementensector. Zo interviewt zij al jaren de crème de la crème van de Nederlandse literatuur op diverse literatuur festivals.

Jet heeft een Indonesische vader en interviewt maandelijks bekende personen met een Indische achtergrond voor Moesson (Moesson is een maandblad over het voormalig Nederlands-Indië en het huidige Indonesië). Tevens schreef ze een veelgelezen column over haar reizen voor de NL10.

Op dit moment is Jet bezig met voorbereidingen voor nieuw programma in 2011/2012.

Jet Sol

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jet Sol of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.