Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jack Spijkerman boeken

Boekingsinformatie voor Jack Spijkerman? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Jack Spijkerman was jarenlang het gezicht van ‘Kopspijkers’, het zeer succesvolle zaterdagavond prime-time programma bij de VARA dat seizoen na seizoen prachtige kijkcijfers scoorde.
In augustus 2005 maakte hij de overstap naar TIEN waar hij, samen met Humberto Tan, enige tijd het voetbalprogramma ‘Café de Sport’ presenteerde. Daarna was hij bij deze zender iedere zaterdagavond te zien met zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Koppensnellers’. In augustus 2009 startte hij bij RTL4 met zijn nieuwe zaterdagavondprogramma ‘Wat vindt Nederland’ waarin hij de meningen test van bekend en onbekend Nederland.

Jack Spijkerman verkreeg zijn bekendheid met het, met een Broadcast Award onderscheiden, radioprogramma ‘De Steen en Beenshow’, waarin heel Nederland telefonisch in de maling werd genomen en waarin wensen werden vervuld. Tevens presenteerde hij ‘Spijkers met Koppen’ op de radio, een programma waarin serieuze interviews werden afgewisseld met cabareteske onderwerpen. Nadat hij in 1982 het Leids Cabaretfestival won, heeft hij met de groep ‘Dubbel en Dwars’ 12,5 jaar op het toneel gestaan. Zijn definitieve overstap naar radio en TV leverde een indrukwekkende reeks titels op, waarvan voor de kijker ‘Cabaretestafette’, ‘Ravotta Bizarra’ en het controversiële programma ‘VARA’s Nachtshow’ de meest aansprekende zijn.

Dat Spijkerman regelmatig wordt onderscheiden met prijzen zal niemand verbazen. Zo werd hij in 2001 en 2002 verkozen tot TV-persoonlijkheid van het Jaar. Tevens heeft hij in 2002 de prijs gewonnen voor Beste TV-programma en de Gouden Televizierring. In 2003 viel zijn programma ‘Kopspijkers’ wederom in de prijzen en ontving het de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf. Ook Jack persoonlijk werd wederom onderscheiden met de Zilveren TeleVizier-Ster voor Televisieman van het jaar.
In de schaarse vrije tijd die overblijft, houdt Jack zich bezig met het maken van CD’s en humoristische boeken.

Ook tijdens een congres valt de specifieke manier van aanpak van Jack Spijkerman te bewonderen. Een discussie door Jack geleid, of een interview door hem afgenomen, gebeurt altijd vanuit een eigenzinnige invalshoek die zo typerend is voor Spijkerman.

Jack Spijkerman

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jack Spijkerman of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.