Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Imelda boeken

Boekingsinformatie voor Imelda? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Een zangeres met een Soulvolle, doordringende dijk van een stem die je kippenvel bezorgt. Ik zou zeggen: “Een stem met ballen” Zij heeft samengewerkt met bekende artiesten zoals Gordon, Van Orly, Replay, Rose, Tascha’s World en dat maakt dat optredens op podia zoals Noorderslag, Night of The Proms, Raymann is laat haar zijn toevertrouwd.

Eerder won zij “de Grote Prijs van Zuid-Holland” in de categorie Hip Hop/ R&B. Bij de redactie van NCRV viel Imelda ook op. Zij verkozen haar tot “Talent van de week” met het zelf geschreven nummer “You Don’t Know” Ook werd haar video “Dreamer”, “video van de week” op URBNN. Als openings act in Cultuurpodium “De Boerderij” heeft Imelda een diepe indruk achtergelaten bij de leadzangeres “Sandra St Victor” van de band “ The family Stand”

Je zou dan denken dat Imelda een R&B zangeres is, maar niets is minder waar. Beïnvloed door artiesten zoals James Brown, Yolanda Adams, Michael Jackson & Chaka Khan, heeft Imelda zich ontwikkeld tot een veelzijdige zangeres met een muziekstijl die dichter bij haar hart ligt en je het beste kan beschrijven als ‘Edgy Soul’ with a Rocky twist’. De stijl strekt zich van Funk-Rock tot Soul & Pop.

Afgelopen 17 Maart 2012 heeft Imelda haar Try Out gehouden in Bird Rotterdam en met groot succes. De tent was helemaal afgeladen en met een spetterende show heeft Imelda vriend & vijand verrast.

Met ‘Authentic’ wil ik de nadruk leggen op het “dicht bij jezelf blijven”. “Ik zal altijd nummers schrijven over de dingen van het leven, maar ik wil heel graag mijn ervaringen op een manier overbrengen die bij mij past”.

Haar veelzijdigheid uit zich niet alleen in haar muziekstijl maar ook in de verschillende projecten waarmee zij bezig is;waaronder (bedrijfs)feesten, theater enz.

Imelda

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Imelda of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.