Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Hypnose Show Jos Claus boeken

Boekingsinformatie voor Hypnose Show Jos Claus? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Een Hypnoseshow is een uitstekende aanvulling op hetgeen u uw relaties nu al te bieden heeft. Het is een item dat altijd weer voor gesprekstof zorgt, zowel bij de deelnemers als de toeschouwers.

Hypnose Show waaraan toeschouwers live deelnemen
Fascinerend voor jong en oud. Dit gebeurt bij onderwijsinstellingen, dansscholen, campings, recreatieparken en discotheken. En ook tijdens bedrijfsfeesten, personeelsavonden, verenigingsfeesten en tal van andere evenementen. De show kan een avondvullend programma zijn, maar ook deel uitmaken van uw gevarieerd middag-of avondprogramma. Er wordt uitsluitend gewerkt met zuivere hypnose en geen gebruik gemaakt van trucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan en dat het niets te maken heeft met magie. Het publiek wordt – op basis van vrijwilligheid – uitgenodigd aan de show deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Elke show maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat zo iets bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is.

De deelnemers gaan in hypnose op reis
En u weet dat mensen die op reis gaan veel beleven. Ze maken opeens dingen mee waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot nu toe voor onmogelijk hielden. Dit is indrukwekkend en amusant tegelijk. Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen. Een belangrijk item van mijn voorstelling is, dat er geen onesthetische opdrachten worden gegeven en niemand hoeft zich beledigd te voelen. Daarom laten elke show weer zich vele tientallen bezoekers meenemen op ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

Hypnose Show Jos Claus

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hypnose Show Jos Claus of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.