Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Hit! boeken

Boekingsinformatie voor Hit!? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

De nieuwe kids-sensatie Hit! staat klaar om jong Nederland te veroveren. Het trio, dat samen bekende hits in een Nederlandstalig jasje brengt, bestaat uit Aäron Ayal, Alice Hoes en Floor Eizema.

Aäron en Alice maakten eerder al indruk met hun optredens tijdens tv-programma Idols, waarbij ze beiden in de finale belandden. Floor streefde een zangcarrière na door met verschillende bandjes op te treden, waaronder ‘The Covergirls’ met Alice. Ruim een jaar geleden werden de twee meiden en Aäron benaderd door platenmaatschappij Cloud 9 Music en boekingskantoor Jan Vis om een trio te vormen. Alle drie de Hit! leden zijn al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig en enorm gemotiveerd om hun muzikale carrière tot een succes te maken. Met z’n drieën vormen deze talenten Hit!, een Nederlandse groep die grote hits als ‘Katy Perry – Hot ’n Cold’, ‘Rihanna – Umbrella’ en ‘Mika – Relax’ omtovert, met eigentijdse Nederlandstalige teksten voor de doelgroep 5 t/m 10 jaar.

De eerste single ‘Want Ik Heb Wat Ik Wou’, naar Katy Perry’s ‘Hot n Cold’, staat inmiddels in de Single Top 100, en de videoclip komt regelmatig op Nickelodeon, Nick turbo en TMF Kids voorbij. Tevens traden ze al op bij Supernick en Kids Top 20. De verwachting is dat ook de andere nummers van het album ‘Vet Coole Hits’, dat 12 juni verschijnt, flink zullen scoren in de Nederlandse hitlijsten. Hit! tourt op dit moment door heel Nederland.

Biografie Floor

In Haarlem werd op 2 november 1986 Floor geboren. Floor groeide op in een sportieve familie, maar al snel kwam zij erachter dat ze muziek eigenlijk nog veel leuker vond! Na een paar jaar op pianoles te hebben gezeten, besloot Floor dat ze iets anders wilde. Zingen was haar passie! En natuurlijk geen klassieke muziek meer, maar rock en pop wilde ze maken!

Biografie Alice

In Alphen aan de Rijn werd op 18 april 1985 Alice geboren samen met haar broertje Gem. Een tweeling dus. Alice groeide op tussen 3 broers in totaal, Jos, Nic en dus Gem. Toen Alice 1 was verhuisde vader Jos en moeder Karin met de kinderen naar Langedijk, waar haar hele familie bijna woont! Daar ging ze naar de Mariaschool en zong ze in het kinderkerkkoor.

Biografie Aäron

Aäron is geboren op 27 oktober 1988 in ’s Hertogenbosch. Hij groeide op in een muzikale familie in Vught. Op jonge leeftijd zong hij, speelde hij piano en de drums. Op 16-jarige leeftijd nam Aäron deel aan Idols 3. Hij onderscheidde zich niet alleen door zijn vocale prestaties, maar ook door zijn persoonlijkheid en charmante verschijning.

Hit!

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hit! of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.