Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Henk Schiffmacher boeken

Boekingsinformatie voor Henk Schiffmacher? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Henk is geboren in 1952 in Harderwijk en groeide op in een Katholiek slagersgezin. Hij had al op jonge leeftijd een grote interesse voor tekenen en verzamelen. Zijn ambitie leidde uiteindelijk naar een korte aanwezigheid op de REX reclame School in Amsterdam, in de jaren ’70.

Schilder, etaleur bij de Bijenkorf, technisch fotograaf, grafisch designer en fotograaf voor oa de Nieuwe Revu zijn een aantal van de banen die Henk tijdens zijn turbulente beginjaren in Amsterdam heeft gehad. Daarna kwam een periode van reizen, waarin hij een indrukwekkende collectie van objecten verzamelde, gerelateerd aan de geschiedenis van tatoeëren.

Terug in Amsterdam, opende Henk zijn eigen tattoo-shop, die uitmondde in een begrip in de tattoowereld. De grote mate van professionaliteit en inzet van Henk heeft een verandering teweeggebracht in de wereld van tatoeages. Zijn tatoeages zijn terug te vinden bij vele sterren en muzikanten, waaronder the Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Kurt Cobain en Herman Brood.

Henk heeft diverse boeken geschreven, zijn laatste werk is ‘Het Lexicon der Tatoeages’. Ook produceerde hij een TV documentaire over de herkomst van de tattoo, die wereldwijd werd uitgezonden. Begin jaren ’90 toonde zich een nieuwe passie: schilderen, een kunstvorm die zich over de laatste jaren meer en meer ontwikkeld heeft.

Henk Schiffmacher

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Schiffmacher of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.