Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Henk Bres boeken

Boekingsinformatie voor Henk Bres? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Mijn naam is Henk Bres en ben 54 jaar, en in de afgelopen 15 jaar heb ik mijn status als bekende Nederlander weten op te bouwen. Mijn bekendheid kreeg ik in het programma het Lagerhuis. Waar ik geheel mezelf kon zijn en dat mocht zeggen wat ik wilde zeggen. De grote populariteit die ik daar kreeg was ook een van de redenen van mijn vertrek binnen het programma. Mijn sterkste kanten zijn, mijn gevatte opmerkingen, mijn humor, stoere uiterlijk maar ik durf ook mijn gevoelens te uiten. Maar ook ik heb een zwakke punt, en dat is mijn opstandigheid. Dit heb ik voornamelijk als ik voel dat mijn of een ander onrecht is aangedaan.

WERKERVARING

1992- tot heden, Start bij TV. Ik was zeven jaar te zien, als Coach van een van de sterkste mannen van Nederland. Men bewonderde mij, maar schrok vooral van mijn harde manier van Coachen. Daarna werd ik toevallig ontdekt, door het programma de Reporter, zij hebben toen een reportage over mij als voetbalsupporter (hooligan) gemaakt. Kort daarna kreeg ik de kans om mee te werken aan het politieke programma het Lagerhuis. In dit programma kreeg ik vooral mijn bekendheid door mijn manier van spreken mijn eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ook mijn humor speelde daarbij een belangrijke rol. In dit programma kreeg ik veel fans, en steeg mijn populariteit.

Verder heb ik mijn medewerking verleend

aan programma als Watte?, waarin ik iedere week een vast panellid was. Het programma VIPS waarin ik een eigen item had over bekende Nederlanders. Tevens werd en word ik nog steeds vaak uitgenodigd als gast voor programma´s als” Het gevoel van” “ Rappa tongo” “ alle dieren tellen mee” ” Tease, de Gids” “ Vijf uur show” “ de Nachtsuitte” “ Lijn 4” Sponsor Break, Smaakmakers, Lucky Letters, Lunchroom en vele anderen .

MEEST RECENTE

TV; Bigbrother Vips, Prominenten Lagerhuis en verschillende talkshows. Radio, 2 jaar samen met Jan Rietman een eigen programma de Kantine gehad bij Radio Nationaal. Deze was iedere werkdag te beluisteren van 12.00 uur tot 14.00 uur. Wekelijks geef ik interviews, aan diverse stations, RTW-FM, radio Centraal, Radio en TV west en dergelijke en schrijf iedere week een column in een Haags huis aan huis blad (de Posthoorn), en voor het Yorin programma ‘Bobo’s in de Bush’ ben ik in Borneo geweest. Ook doe ik op dit moment veel foto-shoots en commercials voor radio en TV, ook was ik iedere zondagmiddag te horen bij Chat challenge bij RTL 4 met ‘Mijn Mening’. Ik heb meegedaan met het programma “Sterrenslag” en heb nu op dit moment een eigen radio programma bij Den Haag FM “de Start van de Nacht” en ben aktief Coach van het Sterren/artiesten team van RTL 4. Tevens spreek ik ook columns in bij radio Den Haag FM en heb ik in het verleden een jaar lang een column gehad bij het weekblad Aktueel.

Henk Bres

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Bres of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.