Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Helemaal Hollands boeken

Boekingsinformatie voor Helemaal Hollands? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Helemaal Hollands, een feestelijke reis door de Nederlandse muziek.

Armen zwaaiend in de lucht, schorre kelen van het zingen, blije vrolijke gezichten, een dansende zee van mensen. Elkaar rap opvolgende Nederlandse hits, van vroeger, van nu. Op het podium twee heren. Dit keer in een felroze jas. Maar natuurlijk, het is Helemaal Hollands. Met Helemaal Hollands steken Carlo en Leo hun liefde voor het Nederlandstalige lied steeds weer in een ander feestelijk jasje. Bovendien brengen ze succesvol eigen nummers uit die regelmatig in de Nederlandstalige top 20 eindigen waaronder ‘Dans, klein zigeunermeisje’, ‘De arme muzikant, ‘Een ster vernoemd naar jou’, hun nummer 1 hits ‘De ober’ en ‘Ben je vergeten’.

Wat begon als een idee voor een eenmalig gezamenlijk optreden, is uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking die al tien jaar duurt. In de jaren ’80 leren Carlo en Leo elkaar kennen in het Rotterdamse schnabbelcircuit. In een opwelling geven de heren zich op als Boyzone bij Henny Huisman’s soundmixshow. Tot hun plezier halen ze in 1999 de finale. Move-it is geboren. De heren mixen lekkere Engelstalige nummers tot feestelijke medleys. Dat doen ze zo succesvol dat Move-it gevraagd wordt voor de promotour van Flügel. In 2002 brengen Carlo en Leo ‘I save the day’, oorspronkelijk van Roberto Jacketti and the Scooters, uit en veroveren alle hitlijsten. Wekenlang staat het nummer in de top 100. Move-it is een topper. Toch knaagt er iets bij de heren. Hun liefde voor het Nederlandse lied past niet bij Move-it.

In 2005 gaan ze terug naar hun roots, terug naar het Nederlandstalige lied. Geprikkeld door de vele nummers die Nederland rijk is, maken Carlo en Leo zwierige medleys die iedereen kan meezingen. Ze nemen enkele eigen nummers op. Ze gaan op zoek naar mooie felgekleurde jasjes. Zo ontstaat Helemaal Hollands. De juiste beat, de juiste mix, de juiste stemming. In 2006 breekt Helemaal Hollands door met hun hit ‘Dans klein zigeunermeisje’.

Helemaal Hollands is niet te stuiten. Ze hebben plezier in het maken van Nederlandse medleys. Ze staan bekend om hun energieke optredens. Hun eigen feestelijke nummers vinden regelmatig de weg naar de Nederlandse hitlijsten. Actief als ze zijn, maken ze bijna elk jaar een nieuwe cd. Ook hebben ze enkele dvd´s op de markt gebracht. Wie een feest organiseert een Nederlands tintje, kan niet om Helemaal Hollands heen. Ook op de piratenfeesten zijn ze meer dan welkom. In het Gelredome kregen Carlo en Leo ruim 32.000 man in beweging. Een optreden van Helemaal Hollands is een feestelijke, muzikale reis door de Nederlandse muziek. In twee jaar tijd is het aantal optredens van Helemaal Hollands gegroeid van zo’n 125 tot ruim 200 in het hele land. En het eind van het succes is nog lang niet in zicht.

Helemaal Hollands

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Helemaal Hollands of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.