Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Heeren van Holland boeken

Boekingsinformatie voor Heeren van Holland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Hoek en Roos, alias de Heeren van Holland, zingen al jaren samen. Eerst onder de naam “Van A tot Z”, daarna onder de naam “Bad Brothers”. Inmiddels zijn de heren een nieuwe weg ingeslagen.

Live brengen Hoek en Roos een show van bekende Nederlandstalige liedjes in medleyvorm. Deze medleys worden gecombineerd met hun eigen liedjes. De fantastische begeleidingstapes hebben een hoog feestgehalte en zijn gemaakt in samenwerking met Kees Tel.

Hun eerste single, onder de nieuwe naam “Een natte kouwe rakker” op de melodie van “Een tuintje in mijn hart” staat in oktober 2009 hoog in alle hitlijsten.

Frank Hoek:

Bosschenaar Frank Hoek heeft al heel wat soloproducties op zijn naam staan. Hé kastelein we willen wat bestellen, zoveel mooie vrouwen, dun dieje en dun dieje en o.a zeg maar hallo zijn hier mooie voorbeelden van. Frank is altijd puber gebleven. Het is een kunst om iedere dag de zon te laten schijnen, zelfs als het regent. Optimist Frank verstaat het vak als geen ander. Ook al heerst er tijdens een optreden een begrafenissfeer, Frank slaagt er telkens weer in om er een groot feest van te maken. Uiteraard tot tevredenheid van de opdrachtgevers. De vriendschap met Nol heeft een goede basis gelegd. “De stemmen kleuren heel goed bij elkaar, we hoeven elkaar maar aan te kijken om elkaar te begrijpen en weten heel erg goed wat we aan elkaar hebben”, aldus Frank.

Nol Roos:

De in België wonende Bosschenaar heeft naast het zingen een ontzettend druk bestaan. Nol schrijft o.a. spraakmakende reportages voor weekblad Aktueel, presenteert dagelijks twee uur RTL SHOP, organiseert grote muziekevenementen, zit voor wat TV betreft onder contract bij Endemol en is ook vrij te boeken als presentator. Een bezig ventje dus. Het zingen is voor hem dan ook een formitastische uitlaatklep! Het geeft altijd weer een kick als de totale zaal aan het plafond hangt. Lekker de boel entertainen, feesten en interactief met het publiek bezig zijn is hem op zijn lijf geschreven.

Heeren van Holland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Heeren van Holland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.