Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Gruppo Sportivo boeken

Boekingsinformatie voor Gruppo Sportivo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Gruppo Sportivo is in 1976 opgericht en de carrière van de band krijgt een stevige impuls als Gruppo het voorprogramma van de Nederlandse tournee van de Golden Earring mag verzorgen. De jaren die daarop volgen bestaan uit veel tournees door heel Europa.

In 1985 besluit de groep te stoppen. De leden gaan ieder hun eigen weg om in 2000 toch weer bij elkaar te komen en weer gaat optreden. In 2002 gaat de groep zelfs werken aan een nieuwe CD die in het voorjaar van 2004 op de markt is verschenen. In het najaar verschijnt er ook een DVD van Gruppo Sportivo.

Gruppo Sportivo, de van oorsprong Haagse popgroup die er maar niet mee kan stoppen omdat zich steeds weer concertzalen en nieuwe liedjes aandienen, heeft een coole verzamelplaat uit, “Rock Now, Roll Later” (2CD). Zanger/ componist Hans Vandenburg wil er kort over zijn: Na het conceptalbum Topless 16, waarvan het originele vinyl helaas nog steeds niet is opgedoken, voelde ik sterk de behoefte de muzikale geschiedenis van Gruppo verder in kaart te brengen en het Grote Publiek kennis te laten maken met onze laatste geesteskindjes. Sommige nummers zijn geremixed door bekende artiesten als Mouse (Tuesday Child), Henk Koorn (Hallo Venray), Wong Jr. (Bagga Bownz) en DJ Mark van Dale. De fans vragen mij sowieso altijd “waarom schrijf je niet weer eens een hit?” wat ik een briljant idee vind!

Over de dubbel CD “Rock Now, Roll Later”: de ene CD “Rock Now” bevat recent werk, met behalve hedendaagse remixen van Topless 16 materiaal ook de twee nieuwe hitgevoelige songs “Green Utopia Bay” en “DoReMiFaSolLaTiDo”. De andere CD “Roll Later” bestaat uit single A- en B- kantjes die in het bekende gat in de markt gegooid zijn tussen 1989 en 2006 plus unieke versies van “Hey Girl”, “Beep Beep Love (live!)” en “A Horse With No Name” (America) in een eigentijdse eighties acidhousemix. De twee CDs samen vormen dus “Rock Now, Roll Later” en onder de gelijknamige naam tourt Gruppo tot hun nieuwe gospel country album “Saddle Pain” in 2010 uitkomt weer vrolijk door Europa. Ouder worden is tenslotte typisch iets voor jonge mensen!

Gruppo Sportivo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gruppo Sportivo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.