Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Gregory Sedoc boeken

Boekingsinformatie voor Gregory Sedoc? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Ik ben vanaf mijn 6e levensjaar lid van de Amsterdamsche Atletiekvereniging AAC in Amsterdam. Doordat mijn beide ouders atleten waren rolde ik er vanzelf in. Aanvankelijk leek het verspringen mijn specialiteit te worden, maar na een lange blessureperiode besloot ik over te stappen naar het onderdeel hordelopen.

Ik kwam terecht in een trainingsgroep die ook nu nog onder leiding staat van Ineke Bonsen, waar ook Nederlands recordhouder Robin Korving deel van uit maakte. Op 16 jarige leeftijd nam ik deel aan de Jeugd Olympische dagen in Lissabon. In datzelfde jaar werd ik uitgenodigd voor de Nationale hordeselectie en mocht met andere goede hordelopers trainen.
Er werd al op jonge leeftijd tegen mij gezegd dat ik te klein zou zijn voor het hordelopen en dat ik het niet ver zou schoppen. Dit heeft mij gemotiveerd om juist het tegendeel te bewijzen. Ik heb aan alle grote mondiale toernooien meegedaan zoals oa. NK (3 keer Nederlands Kampioen), EK, WK, Olympische Spelen In 2003 behaalde ik een bronzen medaille op de EK voor atleten onder 23 jaar.

Defensie Topsport Selectie

Eind april 2005 heb ik mijn militaire basisopleiding afgerond en sinds 11 mei 2005 ben ik toegetreden bij de Defensie Topsport Selectie, waar ik nu werkzaam ben als onderofficier van de Sportcommissie KL. De Defensie Topsport Selectie geeft mijn de mogelijkheid werk en mijn sport te combineren.

Doelstelling

Mijn doelstelling is om me steeds verder te blijven ontwikkelen zowel sportief als maatschappelijk uiteraard. Graag wil ik mee kunnen draaien in de finales bij het hordelopen en mijn PR steeds verder aan te kunnen scherpen zodat ik wellicht in de buurt van het NR kan komen.

Gregory Sedoc

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gregory Sedoc of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.