Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Gordon boeken

Boekingsinformatie voor Gordon? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, (tekst)schrijver, modeontwerper en zakenman. Het lijstje met wat Gordon allemaal doet is ontzettend lang.

Gordon’s carrière start bij de Soundmixshow waarna een deelname aan het Nationaal Songfestival volgt. Hij bereikt daar weliswaar de finale, maar haalt niet genoeg punten om ons land te vertegenwoordigen. Deze deelname levert hem wel een platencontract op. Na een geflopte single schrijft John Ewbank voor hem de hitsingel ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Het vervolg is bekend. Na een aantal grote hits, een Engels versie van zijn debuutalbum en een korte tour in Zuid-Afrika besluit Gordon ook nieuwe wegen in te slaan. Als televisiepresentator blijkt hij verrassend uit de hoek te komen en ook als radiopresentator blijkt het multi-talent erg geliefd. Hij doet nogmaals een gooi naar deelname aan het Eurovisie Songfestival, maar eindigt als tweede bij het Nationaal Songfestival.

Even dreigt zijn carrière te eindigen zoals het begon; een nederlaag bij het Songfestival. Maar Gordon vindt zichzelf als het ware opnieuw uit. Met René Froger en Gerard Joling bouwt hij het concept Toppers in Concert uit en ook op televisie is Gordon weer veelvuldig te zien.

In 2006 lanceert hij zijn eigen kledinglijn ‘By Gordon’ en in 2008 ontvangt hij dan eindelijk de erkenning waar hij jarenlang naar zocht voor zijn stijl van muziek maken. Hij ontvangt een nominatie voor de Gouden Notenkraker voor zijn album ‘A song for you’.

In 2009 schrijft hij het winnende lied ‘Shine’ voor het Eurovisie Songfestival waarmee hij samen met zijn collega Toppers René Froger en Jeroen van der Boom Nederland vertegenwoordigt.

De laatste jaren maakte hij furore als populairste jurylid in tv programma’s als X Facor en Holland’s Got Talent en in 2010 schrijft Gordon zijn eerste boek; ‘De Liefde, gids voor het gebroken hart’.

Gordon boeken
Gordon

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gordon of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.