Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Gioni & Stevie Maxx boeken

Boekingsinformatie voor Gioni & Stevie Maxx? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Gioni & Stevie Maxx hebben hun krachten gebundeld en zijn samen gaan werken aan een gezamenlijke single met als titel ’’Denk je nog aan mij”.

Gioni heeft als (zingende) rapper o.a. inspiratie gekregen door Ali B en Yes R. In 1999 ging hij regelmatig mee naar optredens van zijn kennis en goede vriend Stevie Maxx. Deze was al enige jaren bezig in de wereld van entertainment. In 1999 trad hij veel op als zanger met 2 dansers onder de naam ”Encore”. Gioni had de smaak al snel te pakken en besloot later ook de muziek in te gaan. Hij is begonnen als gitarist in verschillende bandjes en schreef zelf een aantal liedjes. Ondanks dat hij een gitarist was, is hij altijd al bezig geweest met rap en R&B muziek. Toen zijn neefje Joell vertelde dat hij in een rapgroepje zat genaamd: “Lovetown” samen met Stacey Gray en 2 neefjes van Ali-B en Yes-R, werd Gioni meteen erg enthousiast en ging zich ook met het groepje bemoeien, maar meer op de achtergrond. Hier is de videoclip “Ze vinden me dope” uit voortgevloeid. Door deze ervaring kreeg Gioni veel inspiratie en nam direct contact op met Stevie Maxx.

De driemansformatie ’’Encore’’ waar Stevie Maxx deel van uitmaakte was regelmatig te zien in programma’s als; Telekids, Koffietijd, Staatsloterijshow, Foxkids, 5 in het land etc…. Na enige tijd stopte ”Encore” ermee en Stevie Maxx besloot weer solo verder te gaan totdat hij in contact kwam met DJ Maurice die hem vroeg de act genaamd ”Summerlove” te doen. DJ Maurice en DJ Yorit hadden een wereldhit maar nog geen act. Stevie Maxx besloot de wereldhit live ten gehore te brengen onder dezelfde naam en maakt sindsdien deel uit van die act samen met beide DJ’s aangevuld met danseressen.

De wereldhit met als titel ”Remember” wordt nog steeds wereldwijd uitgevoerd door tal van lokale populaire buitenlandse artiesten in verschillende uitvoeringen in verschillende talen. Zo nu en dan komen er nog steeds aanvragen voor Summerlove vanuit het buitenland. Gek genoeg heeft het nummer in Nederland weinig gedaan ondanks dat het een wereldwijde hit is. Landen waar de act o.a al diverse keren geweest is voor shows zijn Portugal, Zweden, Roemenië, Spanje, Rusland etc…. Later volgden de singles ”Dance on the beach” en ”Summerlove Part 2”.

Naast de act treedt Stevie Maxx regelmatig zowel in het buitenland als in Nederland solo op tijdens diverse evenementen. Gioni kreeg inspiratie en nam contact met hem op en samen hebben ze besloten om een plaat te gaan maken. De twee bundelden hun krachten en schreven samen een liedje dat gaat over 2 ex vriendinnen waar ze steeds maar aan moeten denken. De vraag die in hun hoofd spookt is of de meiden ook nog aan hun denken. Daarom de titel ”Denk je nog aan mij”.

Het lied was geboren en de productie werd uitgevoerd door een goede vriend Brad Grobler, een DJ en producer met een Zuid Afrikaanse achtergrond die al menig hit op zijn naam heeft staan waaronder ”Sunshine”, ”I’m gonna get you baby” van de act ”Dance Nation”.

Het nummer is een feit en beide jongens maakten een videoclip. De mensen achter Ali B, Yes R, Gio, Keizer en nog vele anderen hebben de clip geschoten. Stacey Gray en Tiendo Welles zijn de mannen die de clip onder hun naam Estay Media hebben geproduceerd. De sfeer van het lied is herkenbaar en is een mix van Nederlandstalige zang en rap door elkaar.

Gioni & Stevie Maxx

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gioni & Stevie Maxx of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.