Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Georgina Verbaan boeken

Boekingsinformatie voor Georgina Verbaan? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Georgina Verbaan (9 oktober 1979) is één van Nederlands opvallendste actrices. Als kind deed Georgina Verbaan al mee aan musicals en kwam ze erachter dat ze vooral het spelen heel leuk vond. Georgina Verbaan ging door naar het jeugdtheater en al op haar zestiende verscheen ze voor het eerst op televisie in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Jarenlang was Georgina Verbaan één van de publiekstrekkers van de populaire serie. In 1998 werd Georgina Verbaan zelfs genomineerd voor een Nederlandse Academy Award in de categorie “beste actrice soap”.

In 2000 verliet Georgina Verbaan GTST om zich meer toe te leggen op haar ontwikkeling als actrice en tegenwoordig richt ze zich vooral op film. Georgina Verbaan – Sjors voor intimi – wist altijd welke richting ze op wilde en werkt inmiddels aan een aardig oeuvre. Over film zegt ze: “met z’n allen naar iets toewerken, een verhaal neerzetten met een begin en een eind. Nog los van de sfeer op de set; het eigen wereldje. Iemand omschreef het eens als een circusgevoel en dat vat het goed samen”, aldus Georgina Verbaan.

Georgina Verbaan is een einzelganger. Het spelen van een buitenbeentje gaat haar goed, maar de afgelopen jaren is Georgina Verbaan gecast voor de meest uiteenlopende rollen. In de bioscoopfilm Amazones speelt ze een bijstandsmoeder die samen met een aantal vriendinnen terecht komt in een spiraal van bankovervallen. In de film Joyride speelt ze daarentegen een dame met een onverwacht creepy karakter. De film houdt het midden tussen een psychologische thriller en roadmovie. Het gaat over drie dames die een man gijzelen waarna alles nogal uit de hand begint te lopen.

Los van haar activiteiten voor de camera zet Georgina Verbaan zich fanatiek in voor een aantal goede doelen. Een van haar persoonlijke doelen is om een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van dieren. Ze heeft een extravert, vrolijk karakter en laat een bijzondere indruk achter door haar veelal uitgesproken meningen over tal van uiteenlopende zaken.

In de toekomst en dan heeft Georgina Verbaan het echt over een twintig-jaren-plan, zou ze meer achter de schermen willen doen. Regisseren lijkt haar fantastisch, maar ze wil daarvoor meer bagage meenemen. Voorlopig is Georgina Verbaan in ieder geval nog lang niet uitgespeeld.

Georgina Verbaan

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Georgina Verbaan of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.