Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

François Boulangé boeken

Boekingsinformatie voor François Boulangé? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Quizzen is HOT. Uw gasten willen tegenwoordig gezamenlijk actief zijn. De grijze cellen laten kraken. En liefst in wedstrijdverband. Daarom rijzen de pubquizzen, popquizzen en partyquizzen als paddenstoelen uit de grond. En met succes. Slappe avonden in de horeca worden ineens de best bezochte; een verplicht bezoek wordt een legendarisch feest; en bedrijfsevenementen worden events waar lang over wordt nagepraat.

François Boulangé is bij vele generaties bekend als Quizmaster no1. 2500 Lingo’s op zijn naam en belangrijke drijvende kracht achter TV programma’s als Tros Triviant, de Sleutels van Ford Boyard, Boggle, de Connaisseur en vele andere. Als het spelelement iemand in het bloed zit, is het wel bij François. Met als specialiteit: het samenstellen en presenteren van De Quiz der Quizzen. Oftewel: Quiz mee met François Boulangé.

François weet als geen ander hoe je vragen moet maken, die mensen leuk vinden om te beantwoorden. En hoe je ze moet presenteren. Desgewenst met behulp van AV presentaties, acteurs, muzikanten. Hij heeft kijk op mensen, bedrijven en organisaties. En waar nodig gaat François de diepte in, met een persoonlijke kennismaking en uitgebreide intake. Zodat hij een op maat gesneden quiz samenstelt, waarbij iedereen zich actief betrokken voelt.

Dat maakt een Quiz met Francois een “gouden onderdeel” van ieder feest, van bruiloft tot lustrum, van verjaardag tot jubileum, maar vooral: elk bedrijfsevenement. Een ludieke manier om serieuze onderwerpen actief bij de doelgroep bewust te maken. Inhoudelijk kwalitatief en toegesneden op de wensen van de klant. En vooral: met de spelletjesgeest en eeuwige aanstekelijke glimlach van dé herkenbare spelkoning: François Boulangé.

François Boulangé

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor François Boulangé of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.