Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

First Showband boeken

Boekingsinformatie voor First Showband? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Dit gerenommeerde orkest staat synoniem voor 15 jaar top-entertainment in het internationale evenemenencircuit. Opgericht in 1987 door orkestleider John Philippo veroverde dit orkest een onomstreden top-positie in de theater- en evenementenwereld. “First” heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Pien een absolute meerwaarde betekent. Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt. De diversiteit in het repertoire van de “First”is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter. Op deze wijze heeft “The First” mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals ; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen.

Ook bekende internationale artiesten

zoals; Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van “The First Show Band”. Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theater-tours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs. Door de brede inzetbaarheid van de “First”, heeft de band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland. De perfekte geluidsbeheersing evenals de indrukwekkende lichtshow – bediend door de vier personen tellende crew – completeren het totale audio-visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg en met behulp van de beschikbare technische en artistieke logistiek, het evenement naar een nóg hoger niveau te tillen.
De “First Show Band”biedt U een totaalconcept tegen een concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is;

Het applaus is voor U!

First Showband

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor First Showband of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.