Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Fajah Lourens boeken

Boekingsinformatie voor Fajah Lourens? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Fajah Hanna Nicole Lourens wordt geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje. Fajah groeit op in Amsterdam. Van jongs af aan heeft Fajah de ambitie om actrice te worden. Fajah besluit vroegtijdig met school te stoppen. Haar doorzettingsvermogen en een sterke wil wel blijkt ook voldoende. Fajah: “Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee.”

Op haar 16e neemt ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken. Fajah zegt hierover: “Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens”. Fajah gaat op zichzelf wonen en verdient in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek.

Op haar 18e gaat Fajah samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen krijgen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem, wat ‘hemel’ betekent. Fajah: “Die keuze heb ik heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje.” Het gezinnetje blijkt echter niet geheel te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening.

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, Irem is inmiddels 7, besluit Fajah haar jeugddroom verder na te jagen en ze schrijft ze zich in bij diverse castingbureaus. Het resultaat: Fajah mag auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fajah werd gekozen uit 45 meisjes en speelt sinds oktober 2002 de rol met verve. Helaas mag Fajah’s vader dit niet meer meemaken hij overleed vlak daarvoor.

Eén van de beter verkochte FHM-magazines, was de FHM met Fajah op de cover. Daarnaast wordt Fajah in 2003 verkozen tot het beste jong talent 2003, waarvoor zij de Spits-Award ontvangt. Fajah besluit in 2005 om Goede Tijden Slechte Tijden te verlaten om zich te gaan focussen op film en het volgen van gerichte opleidingen. Momenteel is Fajah presentatrice van de commerciële regionale tv-zender RNN7, waarvoor zij het lifestyle-programma Trends & Shopping presenteert. In 2007 is Fajah het gezicht geworden van My Horeca TV en Unibet Free. Vanaf september 2007 is Fajah te zien in een commercial van Unibet op SBS6 en Veronica.

Fajah Lourens

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fajah Lourens of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.