Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Erik Hulzebosch boeken

Boekingsinformatie voor Erik Hulzebosch? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Geboren in Gramsbergen, op 17 juni 1970, en nooit meer weg ‘egoan’. Erik Hulzebosch is onlosmakelijk verbonden met het, volgens het plaatselijke volkslied, gruwelijk mooie Gramsbargen, op een steenworp afstand van Hardenberg.

Erik’s verhaal laat zich lezen als een jongensboek met op zijn indrukwekkende CV tot de verbeelding sprekende beroepen als Kraanmachinst, Marathonschaatster, Ploegleider van de Nefitploeg en Popster.

Erik won op jonge leeftijd honderden fietscrosswedstrijden en besloot, op advies van zijn vader, te gaan schaatsen. “Je moet immers wat, als je weinig kunt”. Erik reed wedstrijden, kluunde rond de weilanden in Gramsbergen en trainde op natuurijs in de nachtelijke uren. In 1993 won Erik de nationale titel op natuurijs en dronk hij terwijl de camera’s draaiden in een teug een achtste liter cognac op. In 1996 gevolgd door een flesje Beerenburg. Succes moet je vieren.

In 1997 nam Erik deel aan de Elfstedentocht. Op enkele seconden na werd Erik tweede. Een bijna-overwinning die zijn leven op slag veranderde. Op eigen wijze, in zijn eigen dialect, stond hij de pers te woord. Korte tijd later stond hij tot zijn eigen verbazing hoog in de hitlijsten met een liedje dat hij op verzoek van twee Friezen via de telefoon had ingezongen. Erik’s agenda liep over en avond aan avond stond de sympathieke schaatser op de buhne.

Op uitnodiging van bedrijven en verenigingen vertelde hij zijn verhaal. Het verhaal achter het succes. Erik ontpopte zich tot een veelzijdig en uniek spreker. Een spreker met een onvervalst Gramsbargens accent en boven alles humor. Het leverde hem de eretitel ‘Het Orakel van Gramsbergen’ op. Tal van televisieprogramma’s en interviews volgden. Erik bleef schaatsen en trainen. Naast zijn presentaties en optredens in het land.

In 2007, tien jaar na de roemruchte Elfstedentocht, won Erik tot zijn eigen verbazing het succesvolle SBS-programma ‘So you wannabe a Popstar’. Sinds zijn zinderende overwinning prijkt het ‘beroep’ Popster op Erik’s CV.

Singles als ‘Extase’, ‘Geloof Me’ en een duet met zangeres Maud belandden hoog in de lijsten, gevolgd door de presentatie van zijn debuutalbum ‘Zwart IJs’ op de Amsterdamse Jaap Edenbaan. Opnieuw een hoogtepunt in de verrassende carriere van Erik Hulzebosch.

Zijn nuchterheid en humor spreken boekdelen en zijn tekenend voor de wijze waarop Erik in het leven staat. Erik Hulzebosch als Schaatser, Spreker en Popster…

Erik Hulzebosch

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erik Hulzebosch of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.