Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Djumbo boeken

Boekingsinformatie voor Djumbo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Djumbo

Wat doe je als je een geweldige uitstraling hebt, goed kunt zingen, goed kunt dansen en ook nog eens goede vriendinnen van elkaar bent? Dan maak je een single en een te gekke videoclip waarmee je gegarandeerd de wereld kunt gaan veroveren en dat is precies wat Djumbo heeft gedaan!

De stemmen van de 3 Brabantse meiden

die elkaar ontmoetten op een dansschool in Eindhoven; alwaar ze in een demonstratieteam dansten, blijken zo goed bij elkaar te passen dat ze samen met hun producers besloten om hun kansen in de muziekwereld te wagen. Met hun debuutsingle “Hide and Seek” bewijzen de meiden van Djumbo dat ze klaar zijn om in hoog tempo de hitlijsten te bestormen. Svenja, Lotte en Lindsy spelen graag spelletjes…en jij mag meedoen…maar verstoppen heeft geen zin…Djumbo weet jou te vinden. Djumbo weer iedereen te vinden met hun eigentijdse sound en energieke show!

Djumbo zijn:

Lindsy

Lindsy is de oudste van de drie. Ze viert haar verjaardag op 1 November. Haar hobby’s zijn, naast natuurlijk zingen en dansen, mode en urenlang shoppen met haar vriendinnen.Ze heeft blauwe ogen en lang blond haar en haar favoriete sport is voetbal! Haar lievelingskleur is roze en ze is gek op macaroni en wortelstamp. Lindsy zingt en danst al vanaf zeer jonge leeftijd en ze was op haar 14e zelfs al te zien in de soundmixshow van Henny Huisman op TV!Met haar lieve verschijning en herkenbare stemgeluid vervult ze een goede plek naast de twee andere Djumbo’s

Lotte

Lotte viert haar verjaardag op 29 Mei. Haar hele leven stond altijd al in het teken van dansen en zingen en niks is haar te gek! Na haar middelbare school heeft ze al heel wat kinderen leren dansen en werd ze regelmatig gespot in diverse diner- en vakantiepark- shows. Lotte is verzot op paardrijden en haar leukste vak op school was; PAUZE! Met haar zwarte krullen, blauwe ogen en vrolijke lach is ze de meest ondeugende van de drie Djumbo’s.

Svenja

Svenja is de jongste van de drie. Ze is jarig op 2 November en zit nog op school. Als kind was ze al gek op verkleden en zong en danste ze voor iedereen die het maar wilde horen en zien. Ze heeft bruin haar en blauwe ogen en als ze niet in de schoolbanken zit of samen met de andere Djumbo’s danst en zingt, is ze ook nog een fanatiek tennisspeelster! Voor Svenja is “waar een wil is, een weg”en met haar prachtige uitstraling en zang en dans kwaliteiten maakt ze de groep Djumbo compleet.

Djumbo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Djumbo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.