Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

DJ Stijn boeken

Boekingsinformatie voor DJ Stijn? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

DJ Stijn is al DJ vanaf zijn 15e jaar. Hij verzamelde en kocht met zijn zakgeld alles van de jaren ’60 tot de hedendaagse muziek, om te kunnen draaien op bruiloften, bals van verenigingen en studentenfuiven. Rond zijn 20e kwam hij in de housewereld terecht en kreeg hij zijn eerste vaste stekje in de discotheek / afterclub Carat voor ongeveer 2 jaar. Daarna begon hij in de nu legendarische club Space te Antwerpen, waar hij de meeste bekendheid verwierf en gedurende 8 jaar zijn eigen stijl ontwikkelde: een mix van house, electro, minimal en progressive house. Ondertussen was hij ook resident in clubs zoals Level 2 Level, Reflex (5 jaar) en Delite, en daarnaast regelmatige gast-DJ op party’s in heel het land (o.a. in discotheek La Rocca en Illusion).

Momenteel is Stijn resident-DJ in Club Taboo in Westerlo, Creamm te Beveren Haasdonk en club Insane te Laarne (+ regelmatige guestsets in The Replay in Lokeren en La Rocca te Lier).

“In My Life” is de eerste plaat die Stijn produceerde samen met bc (Lunaman), met vocals van Ali Tcheelab. “In my life” was een dikke hit in de Belgische clubs en stond meerdere weken bovenaan in de Belgian Dance Sales Charts. De tweede release onder Taboo Music werd “United” geweest, also featuring Ali Tcheelab.

Samen met DJ Scaldia produceert hij verschillende minder commerciële platen (bv Tripomatic), bestemd voor liefhebbers van electro- en minimalhouse.

Het nieuwe dance project van DJ Stijn heet “The Dribble”. Voorzie je dansschoentjes al maar van nieuwe zolen want op “The Dribble” kan je gewoon niet anders dan dansen…

DJ Stijn

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Stijn of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.