Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

DJ Bart boeken

Boekingsinformatie voor DJ Bart? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

DJ Bart is – zoals men in het circuit zegt- de  Nummer 1 Entertainment DJ van Nederland. Bart heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj. Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland hij nam deel aan diverse verkiezingen en wedstrijden waar hij in de top 3 eindigde en won zelfs diverse prijzen als beste allround party DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de  Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland en in 2013 en 2014 is hij uitgeroepen tot populairste party dj van Nederland!

DJ Bart: “Het is fantastisch dat je door het Nederlandse publiek deze waardering krijgt, een kroon op het werk wat ik met zoveel plezier en passie doe.”

Afgelopen jaar trad DJ Bart onder andere op de volgende plaatsen op: Go Apresski in Ahoy, Dutch Valley in Spaarnwoude, Indoor Brabant in Den Bosch en verder is Bart wekelijks te vinden in de leukste horecazaken van Nederland. Bruiloft, bedrijfsevenement, cafe, discotheek of poolparty??? Voor deze allround alleskunner is niets te gek!

DJ Bart

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Bart of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.