Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Diego de coolste Piet van Nederland boeken

Boekingsinformatie voor Diego de coolste Piet van Nederland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Ook dit jaar brengt Diego weer een bezoek aan ons kikkerlandje. De coolste Piet van Nederland, die afgelopen jaren maar liefst vier nummer 1-hits scoorde, wordt nog populairder dan voorgaande jaren.

Vanaf 7 oktober 2009 speelt Diego voor het eerst de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’. De film is het vervolg van ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’, die vorig jaar door meer dan 300.000 mensen werd bezocht en bekroond werd met een Gouden Film award. Ook is het zeker dat Diego weer terugkeert naar de bekende Club van Sinterklaas, dagelijks te zien om 16.45 uur bij RTL 4. De titelsong zal eveneens geschreven en gezongen worden door Coole Piet Diego.

Niet alleen de film, maar ook het nieuwe album van Diego ‘Coole hits deel 1’ zal de nodige publiciteit trekken. Op het album staat uiteraard de titelsong van de speelfilm ‘Waar is toch de pakjesboot’. Ook zingt Diego dit jaar, na het succesvolle duet met Gerard Joling uit 2008, opnieuw een duet met een grote ster uit de Nederlandse muziekbusiness, namelijk Patricia Paay. Ze heeft stiekem een oogje op Diego en dat is te horen in de nieuwe hit “Verliefd”. Ook de meiden van Djumbo dragen een steentje bij aan het album. Net als de speelfilm werden de albums rondom Coole Piet Diego allemaal bekroond met goud de afgelopen jaren.

Diego verschijnt rond de Sinterklaasperiode in verschillende TV-programma’s, radio shows en schrijvende media. Ook zullen er vele acties met bladen en radio programma’s gerealiseerd worden.

Diego de coolste Piet van Nederland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Diego de coolste Piet van Nederland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.