Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Die Twa boeken

Boekingsinformatie voor Die Twa? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Krijn Dijkstra en Jacob Dijkstra zijn in 2004 beide onderdeel van de ambitieuze top-100 formatie ‘INFINITY’. Als bepaalde optredens geen doorgang kunnen vinden omdat niet alle bandleden aanwezig kunnen zijn , gaan Krijn & Jacob samen optreden als duo om op deze manier mensen te vermaken. Al snel wordt er een avondvullend programma samengesteld en ingestudeerd en hier word al snel positief op gereageerd. Omdat er steeds meer aanvragen voortkwamen uit deze nieuwe samenstelling besloot het duo verder te gaan en werd de naam DIE TWA aangenomen en na dit spontane begin kwam dit Duo in contact met een boekingskantoor en besloten daar een samenwerking mee aan te gaan. Na een korte opstartfase is ‘Die Twa’ in januari 2005 officieel een feit. In de periode die daarop volgt, weten de jongens zich op te werken tot een veelzijdig duo, waardoor er steeds meer naamsbekendheid wordt gegenereerd. Het aantal boekingen liep in die periode op tot ruim 100 optredens in 2008. Deze optredens bestonden voornamelijk uit bruiloften/recepties, kroegen, feesttenten en toneelavonden.
Het repertoire is veelzijdig en dit duo kan veel stijlen van muziek hanteren, zodat flexibel op het publiek kan worden ingespeeld ,dit in combinatie met een hoog interactiegehalte met het publiek, en een razend enthousiasme , zijn de ingrediënten voor optredens die voor velen onvergetelijk zullen blijven..

In 2007 beginnen Krijn en Jacob met het schrijven en componeren van eigen nummers. Deze nummers worden opgenomen in het repertoire. Wanneer ‘Die Twa’ in februari 2009 wordt uitgenodigd voor een interview in de uitzending ‘De Timmerman’ van Holland FM, wordt het nummer ‘Asto mar by my bist’ zeer positief ontvangen. Een platenmaatschappij uit Tilburg te weten ‘Diesel Joy Records’ hoort de plaat, en biedt de heren een platencontract aan. De single komt in mei 2009 officieel uit en binnen op nr. 75 in de MEGA top 100, en stijgt door naar nr. 48 in de tweede week. Voor ‘Die Twa’ is dit aanleiding om zich meer te gaan richten op eigen werk.

Momenteel volgen reguliere optredens elkaar in hoog tempo op maar de doelstelling is dat het eigen werk in de toekomst een steeds grotere rol zal gaan spelen gij het duo Die Twa.

Grote podia worden behaald met als voorbeeld het Heerenveen stadion waarbij ze samen optreden met andere top artiesten uit het Nederlandse pop circuit.

Die Twa

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Die Twa of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.