Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Deon Leon boeken

Boekingsinformatie voor Deon Leon? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Deon Leon, Geboren op 31 juli 1990 te Amsterdam is al bezig met zingen en dansen vanaf het moment dat hij kon praten en lopen. Zijn grote voorbeeld was dan ook Michael Jackson. Naast Michael Jackson heeft Deon nog een ander idool, Rene Froger.

Na het zien van de eerste serie van Idols wist hij het zeker. Dit is wat hij wilt, een entertainer worden. Hij besluit daarop zich nog veel actiever bezig te houden met het ontwikkelen van zijn zangtalent.

Vanaf zijn 15e besluit Deon mee te gaan doen met verschillende landelijke talentenjachten. In 2006 wint Deon een grote talentenjacht. Als prijs mag hij een optreden verzorgen tijdens de Koninginnedag viering op een groot plein in Mijdrecht. Het werd een fantastisch optreden voor meer dan 2000 mensen.

Naast het zingen volgt Deon al jaren diverse dansopleidingen. Vanaf de middelbare school geeft Deon ook zelfstandig diverse workshops, zoals in Streetdance en andere dansstijlen. Na de middelbare school volgt hij de opleiding Sport en Beweging. Naast zijn opleiding was hij als dansleraar werkzaam en vormde een eigen dansgroep om zich heen.

Deon besluit zich op te geven voor de audtierondes van het SBS-6 programma Popstars. Deon zong zich door de auditierondes en liveshows naar de finale. Op 19 december 2008 wint Deon Popstars en beland daarmee in de Nieuwste Popsensatie van Nederland genaamd RED. Deon heeft hieruit voortvloeiend 3 avonden een prominente rol gespeeld bij het concert van Gerard Joling in AHOY, Rotterdam.

Deon scoort met RED gelijk een nummer 1 hit met hun debuutsingle “Step into the light”. Deze single is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen, de studio van The Beatles. Na “Step into the light” zijn er nog twee singles opgenomen. Na 1 jaar besluit RED een punt te zetten achter hun samenwerking en gaat Deon Leon verder als solo artiest.

Deon Leon

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Deon Leon of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.