Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Dennis Weening boeken

Boekingsinformatie voor Dennis Weening? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

De Haagse presentator Dennis Weening begint zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Door zijn opvallende gedrag wordt hij al snel gevraagd om het jongerenprogramma ‘Westpop’ te presenteren. Zijn verschijning en presentatie skills slaan in no-time aan en hij wordt razend populair in Den Haag en omstreken.

In 2002 wordt Dennis dan ook het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica, waar hij bij Kink TV het onderdeel Stennis presenteert.

Naast zijn werk bij Veronica begint Dennis in 2003 zijn eigen productiebedrijf ‘Stennis producties’. Hiermee zet hij onder andere regionale televisie programma’s op voor TV West, zoals ‘Speel jij op Parkpop?’. Een programma waarbij bands de kans krijgen op een felbegeerde plek op het podium van Parkpop.
Verder regisseert Dennis voor verschillende bands, waaronder Within Temptation en Di-rect, reportages zoals tourreports en ‘The making of…’.

Naast het regisseren en produceren is Dennis een zeer gewilde presentator op festivals. Zo presenteert hij festivals als Parkpop, Koninginnenach, Beatstad, Paaspop, Noorderslag en Lowlands.

Niet alleen als presentator, maar ook als muzikant is Dennis actief in de muziekbranche. Met zijn band Spider Rico maakt hij al snel furore in de underground scène. Hun album ‘Garage Sale’ wordt door de pers zeer lovend ontvangen en op Noorderslag werden zij als één van de hoogtepunten van het festival genoemd. In 2007 besluit de band ermee te stoppen.

In 2005 wordt het plaatje compleet gemaakt wanneer Dennis als presentator wordt gevraagd door de muziekzender MTV. Hier krijgt hij de kans om grote artiesten zoals Coldplay, Nelly Fortado, Moby en Shakira en zijn persoonlijke held Iggy Pop te interviewen.

Naast MTV presenteert Dennis nog een jaar lang iedere maandag- en donderdagavond voor de VPRO op 3FM het radioprogramma ‘3 voor 12’. Na 3 jaar met veel plezier bij MTV en 3FM te hebben gewerkt, besluit Dennis om in 2008 weer een volgende uitdaging aan te gaan.

Zo wordt Dennis het laatste jaar van zijn MTV periode gevraagd als deelnemer van het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’. Na acht spannende weken blijkt hij tot grote verrassing van alle kandidaten de Mol zelf te zijn. Nooit eerder wist de Mol zijn medespelers zo op het verkeerde been te zetten zoals Dennis dat deed!

RTL5 wordt de nieuwe zender waar Dennis in september 2008 wekelijks te zien is in het nieuwe programma RockNation. Hierin gaat hij samen met Edwin Jansen opzoek naar het grootste rocktalent van Nederland. De uiteindelijk overgebleven kandidaten vormen samen de rockband Stereo.

Het vertrouwen van RTL5 blijkt groot. Niet alleen wordt hij gevraagd als voiceover van het RTL-programma ‘Miss & Mrs. Perfect’, ook mag hij eind 2008 op reis voor het programma RTL Travel.

In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5. Samen met Klaas van der Eerden en Wytske Kenemans neemt Dennis de presentatie voor zijn rekening van kijkcijferhit Wipeout. Verder doet Dennis de presentatie van Rude Tube en is hij in het najaar van 2009 te zien als presentator van het succesvolle programma So You Think You Can Dance.

Naast al zijn televisiewerkzaamheden is Dennis in 2009 ook veel te vinden op festivals door het hele land, waar hij de presentaties verzorgd van o.a. Paaspop Schijndel, Lowlands, Beatstad en Bavaria Open Air.

In februari 2009 reist Dennis af naar New York om speciaal voor het kledingmerk G-Star de opnames van Raw te maken tijdens de New York Fashion Week.

Ook Dennis zijn stem wordt veelal ingezet voor diverse radio- en televisie commercials.

Meer ideeën voor 2009 liggen op de plank, dus we zullen nog veel van Dennis gaan zien en horen.

Dennis Weening

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Weening of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.