Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

De Normaal Coverband boeken

Boekingsinformatie voor De Normaal Coverband? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

“Marketing is het planmatig bij elkaar brengen van bestaande of potentiële producenten of leveranciers van een product of dienst met bestaande of potentiële klanten.” Huh? Sorry? “We willen gewoon spelen en dan het liefst die oude nummers van de eerste drie platen van Normaal, zo vaak en zo veel mogelijk, hoe harder hoe beter!”, luidt de even nuchtere als simpele verklaring van Heinoër Hendrik Jan Bökkers op de vraag of zijn Normaal Coverband het gat opvult dat Jovink en de Voederbietels en Normaal zelf achterlaten. “Omdat we het mooi vinden, omdat we het rock en roll vinden in haar puurste vorm.”

Kapotgescheurde T-shirts, rondvliegende strobalen en karrevrachten bier. De concerten van Normaal in de jaren zeventig en tachtig zijn voor de mensen die er bij waren nog steeds legendarisch. Hendrik Jan en zijn jongere broer Bastiaan kregen vroeger aan de eettafel in Heino de liedjes van Normaal met de paplepel ingegoten. Zodra ze de lagere school hadden verlaten, werden de legendarische veldtochten bezocht en liters bier naar binnen gegoten. Hun favoriete albums stammen uit eind jaren ’70, met illustere namen als ‘Oerend Hard’, ‘Ojadasawa’, ‘D’n achterhoek tsjoek’ en ‘Springleavend’. In deze tijd was Normaal dé trendsetter door in plat Achterhoeks te zingen over de beleveniswereld van de boer en plattelander. Muzikaal trok de band ook behoorlijk van leer; het gaspedaal van de rock&roll werd regelmatig door de bodem getrapt!

Dé Normaal Coverband heeft een onverstoorbare ritmetandem, even authentiek als de karakteristieke iconen Jan Manschot en Wimken van Diene. De dynamiek en energie komt van Hendrik Jan en Erik op gitaar en zang, die elkaar tot het uiterste drijven en er vol gas op knappen! Het repertoire omhelst de échte oude nummers uit de beginperiode van Normaal. De bezoekers vinden het fantastisch, de biertap maakt overuren en de planken krullen uit ’t podium! Deze band kan met recht de naam Dé Normaal Coverband dragen, met dit eerbetoon aan de wortels van de dialectrock in Nederland.

De band bestaat uit:

– Hendrik-Jan bökkers (zang, gitaar)

– Bastiaan Bökkers (basgitaar)

– Erik Neimijer (zang, gitaar)

– Dennis Hendriks (drums)

De Normaal Coverband

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Normaal Coverband of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.