Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Boekingsinformatie voor De Jeugd van Tegenwoordig? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

De Jeugd van Tegenwoordig

Watskeburt?!

Tijdens de catastrofaal verlopen lokale voorrondes van Idols 1 lopen Freddie, Pepijn en Oliçio elkaar tegen het in fluorkleuren gestoken lijf. Hun voorliefde voor slecht Nederlands schepte direct een band en de mannen besloten samen te gaan werken. Na maanden doelloos te hebben rond gezworven nam De Neger Des Heils Majoor Vlosshart (Twijfel niet….Hij is er!) de drie liefdevol op in zijn warme woonstede en De Jeugd Van Tegenwoordig zag het licht.

P. Dronq (Pepijn von Bièreliér

spreek uit Bjehruljee) is van half Frans/Oost-Duitse half Nederlandse afkomst en is de auteur van drie succesvolle romans (onder pseudoniem). Zijn voorliefde voor vrachtwagen parafernalia, botsauto’s en jagen komen duidelijk tot uitdrukking in zijn vlijmscherpe teksten. Zijn wel gevormde en gebronsde lichaam en onafscheidelijke Belinda sigaretten maken hem tot een imposante verschijning. Vieze Fur (Freddie van Nazareth, geboren op 24-12-1983) woont weliswaar in Coevoorden maar zijn werkterrein ligt in Amsterdam Noord waar hij met groot plezier buschauffeur is op lijn 38. Gevraagd naar zijn hobby’s roept Freddie dan ook; “Hard Gaan, Kanker Hard Gaan”. ’s Nachts werkt Freddie, gehuld in zijn exclusieve groene slagersjas, in het Slachthuis van Coevoorden waar hij de meeste inspiratie voor zijn doorleefde poëzie opdoet.

Willie Wartaal (Oliçio KoBoï Moderno)

is van Colombiaans/Finse afkomst en heeft tot zijn tiende in Portugal gewoond en is daarna naar Nederland gekomen. Trots en gelukkig dat hij al vijf jaar werkeloos is, stort hij zich met hart en ziel op zijn favorieten bezigheden; het bakken van patat en hardlopen. Tijdens de soms dagenlange hardloop sessies filosofeert Oliçio graag over het leven en staat er inmiddels in heel Nederland om bekend opeens in gezang te kunnen uitbarsten. De Neger Des Heils (Majoor Vlosshart) is altijd al een man met een groot hart geweest en toen hij de verlopen koppies van Freddie, Pepijn en Oliçio zag moest hij ze wel in huis nemen. In de hoop de heren te kunnen bekeren begonnen zij gezamenlijk met heilzame samenzang en Majoor Vlosshart zorgde voor de muzikale begeleiding. Het resultaat van deze samenwerking is overweldigend, nog voordat de eerste single in Nederland is uitgekomen, heeft Watskeburt?! In Luxemburg al een spoor van vernieling achter zich gelaten, maar ook in Nederland is Watskeburt?! al het woord van de dag.

De Jeugd van Tegenwoordig

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Jeugd van Tegenwoordig of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.