Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Dave Donkervoort boeken is niet meer beschikbaar

Dave Donkervoort

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Dave Donkervoort.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Dave Donkervoort Biografie

Dave Donkervoort

Daves belangstelling voor muziek begon al in de jaren '70 toen zijn vader hem zijn eerste transistor radio gaf. De hele dag droeg hij het radiootje met zich mee, ook naar school. Terwijl hij luisterde naar radio Noordzee, Veronica en Radio Luxembourg fantaseerde Dave over een carriere als deejay.

Vader Donkervoort
bouwde een kleine disco-set voor zijn kleine Dave voorzien van twee platenspelers en boxen. Zo zette Dave zijn eerste schreden op het pad van de eeuwige roem als deejay. Toen Dave veertien was maakte hij met behulp van zendertjes zijn eerste radioprogramma's op zijn zolderkamer.

In 1982
richtte Dave samen met een paar vrienden en met behulp van het gezamenlijke spaargeld Radio Keizerstad op, waar hij natuurlijk zelf ook een programma presenteerde. Na het avontuur bij Radio Keizerstad werkte Dave zes jaar lang als Deejay voor een 'plezant' Belgisch radiostation.

Dave werkt sinds 1989 'zeker en vast'
bij Radio 10 Gold, waar hij dagelijks van 16:00 tot 19:00 uur te horen is. In 'De Verborgen Telefoon' neemt Dave (net als Jos van Heerden) argeloze lieden op schaamteloze wijze in de maling. Overigens doet hij dit niet alleen in 'De Verborgen Telefoon'.

Tijdens de Tour de France 2001
kwam hij live-uitzending terecht van Radio 1 toen hij zich voordeed als Sjors Frohlich. Maar 'Deejay-Dave' is ook 'live in action' te zien tijdens de Disco Dance Party in de diverse discotheken in het land. Daarnaast spreekt hij regelmatig commercials in.

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.