Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Danny van Zoest boeken

Boekingsinformatie voor Danny van Zoest? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Danny van Zoest is de gelukkige winnaar

van 1000 Sterren Stralen. De 23-jarige stukadoor uit Arnhem werd op tweede kerstdag 2004 in de finale van het programma – die plaatsvond tijdens het laatste kerstconcert van Frans Bauer – door televisiekijkend Nederlands uitgeroepen tot winnaar van deze TROS-talentenjacht. Danny van Zoest won hiermee een felbegeerd platencontract en de steun van het team rondom Frans Bauer.

In oktober 2004 was de eerste aflevering te zien

van 1000 Sterren Stralen; een talentenjacht waarin onbekend Nederlandstalig talent de kans werd geboden om zich aan het Nederlandse volk te presenteren. In een wekelijkse uitzending werden de zangkwaliteiten en persoonlijkheid van de kandidaten beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit Emile Hartkamp (arrangeur/componist), Peter Haarbrink (manager), Norus Padidar (producer en Mieke Werger (zanglerares). Zij vormen de kern van het team rondom Frans Bauer, die in het programma zelf fungeerde als steun en toeverlaat van de kandidaten en ze van de nodige adviezen voorzag. Van de ruim 600 kandidaten uit de voorselectie gingen er slechts 10 door naar de tweede ronde, waarin de kijkers bepaalden welke kandidaten naar de finale gingen. Tijdens een zinderende eindstrijd tijdens Kerst met Frans Bauer in het Gelredome stadion gaven Danny van Zoest en de Nijmegenaar Joop Lens een gastoptreden. Onder aanmoediging van Frans Bauer lieten zij zien wat zij te bieden hadden aan een tot de nok gevulde zaal met fans van het Nederlandstalige lied en aan de 1,8 miljoen kijkers thuis die het concert op tv bekeken.

Danny van Zoest wiens grootste

en meest memorabele optreden tot dan toe een optreden was voor 500 vrouwen op een camping, bleek ook op het gigantische podium van het Gelredome een jongen met een enorme uitstraling en een dijk van een stem. De lol spatte er werkelijk van af en er was geen spoortje zenuwen Danny van Zoest te zien. Een gewone jongen met sterkwaliteiten, precies waar de jury van 1000 Sterren Stralen naar op zoek was en waar de trouwe kijkers van het programma uiteindelijk ook voor vielen; zij verkozen Danny tot winnaar.

Alhoewel Danny van Zoest in het dagelijks leven

werkzaam is als stukadoor, is Danny van Zoest de laatste twee jaar hard bezig geweest om zijn zangcarrière van de grond te krijgen. Omdat Danny van Zoest zelf nogal een vrolijke jongen is, bestaat het repertoire van Danny van Zoest vooral uit gezellige muziek, die mensen uitnodigt mee te zingen en de polonaise te lopen. Danny: ‘Ik heb veel bewondering voor Wolter Kroes en Jan Smit. Vooral Wolter weet echt goed stemming te maken. Ik krijg er zelf ook een kick van om een zaal op z’n kop te zetten.’

Danny van Zoest was al op jonge leeftijd

bezig met muziek. Danny van Zoest is zelfs een tijdje drummer geweest, maar verkoos uiteindelijk toch een rol in de spotlights. “Muziek zat er bij mijn familie altijd al in. Mijn vader is basgitarist en toen ik klein was, trok ik de potten en pollepels uit de kast om er een flink potje op te rammen,” aldus Danny. Inmiddels laat Danny van Zoest de pannen lekker in de kast staan, tot grote vreugde van zijn vriendin. Voorlopig zal het trouwens wel helemaal stil worden in huize van Zoest, want Danny van Zoest zal het aardig druk krijgen met optredens en de opnames van zijn binnenkort te verschijnen debuutalbum.

Danny van Zoest

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny van Zoest of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.