Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Danjil Tuhumena The Voice Of Holland boeken

Boekingsinformatie voor Danjil Tuhumena The Voice Of Holland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Muziek zit in mijn hart en dat probeer ik met veel liefde over te brengen op mijn medemensen. Sinds mijn 3ejaar ben ik als drummer in de muziekwereld gestart.

Mijn vader is mijn allerbelangrijkste inspiratiebron geweest. Hij formeerde met ons gezin, bestaande uit 3 broers, 1 zus, de band ‘The Family Song ‘. Met deze family band hebben we bijna 20 jaar lang in heel Nederland opgetreden. In die tijd speelde de band voornamelijk Engelstalige en Molukse cover songs. In mijn jeugd was ik de drummer maar had ik tevens veel belangstelling voor andere instrumenten. Zo heb ik me onder meer verdiept in het gitaar spelen en heb ik me gedurende mijn jeugd, hierin ontwikkeld. Zo ben ik gegroeid naar een zanger en allround gitarist.

Vanwege het plotselinge overlijden van mijn vader (58), zijn we gestopt met The Family Song. We zijn toen ieder onze eigen weg gegaan en heb ik als enige familielid mijn muziek carrière voortgezet. In 1995 ben ik bij de Molukse band ‘FOCO’ gaan spelen. FOCO was destijds in de Molukse scene een populaire band. Voor deze band nam ik destijds de gitaarpartijen voor mijn rekening en later ook gedeeltelijk de vocals. Speciaal ter ere van mijn vader heb ik toen het nummer ‘Bapa ‘(papa) gecomponeerd. Naast FOCO ben ik actief geweest in verschillende bands en heb ik vele nummers gecomponeerd en geschreven.

Na een aantal jaren ben ik gestopt bij FOCO en heb in 1999 samen met de bassist de band DJANECY opgericht. Met DJANECY heb ik twee albums gereleased met veel succes in de Molukse scene. Deze albums zijn in 2000 (DJANECY) en in 2006 (World of Love) gelanceerd.

Een paar hoogtepunten met deze band waren: eerste plaats van talentenbeurs in 2005, waaruit ook de audio opname voor de videoclip “Say girl”( zie youtube) uit is gekomen en een optreden op het Java Jazz festival in Jakarta en een optreden met Alessi Brothers.

Eind 2007 neemt de band het besluit om te stoppen met deze formatie. Ieder zijn eigen weg, zo ook ikzelf. Na een goede rustperiode begon ik langzaam aan met het componeren van nieuwe nummers. Alle nummers zijn eigenlijk weer gebaseerd op ingeving die ontstaan zijn vanuit de muziek. De teksten (die ik dus later pas schreef) zijn weer gebaseerd op dingen die we allemaal in het leven meemaken. Daarnaast besloot ik om zelf nog wel op te treden, niet op de voorgrond, maar als drummer. Af en toe trad ik op als leadzanger/gitarist totdat ik weer het aanbod kreeg om voor een tweede keer naar Jakarta te gaan om daar weer op te treden op het internationaal bekende “Java Jazz festival” Voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben. Het is eenzelfde concept als North Sea Jazz, Maar dan in Jakarta. Grote namen die er dit keer bij waren zijn o.a. Santana, George Benson, Fourplay, George Duke, Corinne Bailey Rae etc….

Voor deze supergig, had ik natuurlijke een bandformatie nodig. Dus heb ik wat vrienden benaderd waardoor Danjil en friends een feit werd. Met deze bandformatie treed ik nu af en toe nog op.

Toch heb ik heel wat boekingen afgeslagen , omdat ik me wilde richten op mijn nieuwe album. Omdat ik nummers schrijf in meerdere talen, (Engels, Maleis en Nederlands) wilde ik de tijd nemen om dit echt goed te doen. Vanwege het feit dat er wat nieuwe ontwikkelingen waren moest ik helaas het werk aan mijn nieuwe album even uitstellen.

Inmiddels zijn er heel wat nieuwe nummers zo goed als af en zal er een album komen met een mix van nummers.

Dus stay tuned!! En als mijn album wordt uitgebracht kun je dat natuurlijk hier volgen!

Much love peace and blessings!

Danjil

Danjil Tuhumena The Voice Of Holland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danjil Tuhumena The Voice Of Holland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.