Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Damien Hope boeken

Boekingsinformatie voor Damien Hope? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Zijn looks verraden het al, Damien’s Britse roots zijn duidelijk aanwezig. Met een Engelse vader die hem de achternaam Hope heeft gegeven, kon het niet missen dat Damien een beroemdheid zou worden. Als je Damien Hope heet heb je geen artiestennaam meer nodig!

Damien is geen onbekende op televisie. Als klein ventje speelde hij Robbie de Rover in de serie Madelief en later werd hij bekend door rollen in series als Dunya en Desie, Boks en Grijpstra & De Gier. Begin 2007 maakte Damien zijn opwachting bij TMF.

Gelijk werd hij in het diepe gegooid met het programma Wakker Worden op Vakantie. Als beginnende VJ moest hij twee weken lang iedere nacht bij andere vakantiegangers in Lloret de Mar slapen. Alsof dat nog niet spannend genoeg was, moesten er opdrachten worden uitgevoerd. Damien scheerde koppen kaal, liet zijn oor piercen door dronken dames, moest 80 frikandellen wegwerken, bungeejumpen en door het riool kruipen. Op de laatste dag filmde hij naakte mensen, dat waren leuke beelden. De Spaanse politie kon hier niet om lachen en Damien werd meteen de cel in gegooid.

Inmiddels is Damien alweer een bekend gezicht op TMF en zie je hem wekelijks in Reaction!

Op 1 mei 2007 werd het TMF presentatieteam (Valerio, Nikkie en Miljuschka) versterkt met drie nieuwe gezichten: Soumia, Saar en Damien. Na ruim een jaar VJ geweest te zijn, besloot Damien zich meer te focussen op zijn eigen bandje, , en verliet eind juni 2008 TMF.

Damien heeft zich bewezen als een allround VJ. Niet alleen wist Hope heel Lloret de Mar op zijn kop te zetten tijdens ‘Wakker Worden op Vakantie 2007’, ook zorgde de ex-VJ voor hilarische taferelen tijdens zijn show ‘Damien’s Damesdingen’. Iedere maandag presenteerde de gezellige Amsterdammer het liveprogramma ‘Reaction’ samen met Saar en zo heeft hij het gros van Bekend Nederland op zijn bank gehad. Ook presenteerde de half Engelse wekelijks het muziekprogramma ‘TMF Pure’.

Damien wil met zijn eigen bandje gaan optreden en ook zijn acteerwerk weer oppakken. Daarvoor zou onvoldoende tijd zijn geweest bij TMF. Daardoor is het ook niet aannemelijk dat Damien binnenkort opduikt bij een ander televisiezender. Houd deze ex-VJ dus goed in de gaten!

Damien Hope

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Damien Hope of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.