Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Damian Diepeveen boeken

Boekingsinformatie voor Damian Diepeveen? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Mannen, ga even bij jullie zelf na: wat zijn de mooiste eigenschappen die een man kan hebben? En dames, wat trekt jullie het meeste aan tot een man?

Als het antwoord op beide vragen is: muzikaal zijn, goede looks hebben, ontzettend grappig en integer zijn én de vlotste babbels hebben, dan is Damian Diepeveen (Damian D) de ideale man, vriend, buurman of schoonzoon!

Al op vrij jonge leeftijd kwam Diepeveen in aanraking met muziek: hij begon in 2008 voor het eerst met gitaarles. Maar als je denkt dat hij hier meteen in uitblonk, dan heb je het mis. Door zijn ADHD kon hij niet goed ordenen of op de maat spelen. Datzelfde probleem deed zich voor toen hij later in een brassband zat.

Maar het leven lachte Damian een paar jaar later van oor tot oor toe, toen hij kennismaakte met de muziek van de wijlen DJ Avicii, die hij hoog heeft zitten.

Ineens was het voor hem duidelijk: ik ga DJ worden. Hij volgde in 2013 een half jaar lessen en kreeg daarna zijn eerste boeking in Club Seven in Den Haag. En vanaf dat moment kwam Damian in een opwaartse mars: hij ging van stad naar stad om de tent af te breken en de sickste platen te draaien. Fun fact: dit ging niet altijd even makkelijk vanwege Damians jonge leeftijd: hij was pas zestien jaar, en zonder auto is het lastig om van hot naar her te gaan. Daarnaast gaf Damian op een gegeven moment de voorkeur aan zijn carrière als lasser, waardoor het DJ’en even op een laag pitje kwam te staan.

Maar dat is nu verleden tijd: Damian timmert nu keihard aan de weg als DJ en televisie personality. Want – get this – Damian doet samen met Shirley mee als koppel in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS! Wie dacht dat zijn optreden in Oh Oh Daar Gaan We Weer een one-time performance was, heeft het dus goed mis.

Met tal van optredens (en andere leuke projecten) in zowel het binnen- als buitenland, is het nog slechts een kwestie van tijd totdat niemand meer om deze urban- en house-baas heen kan!

Damian Diepeveen

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Damian Diepeveen of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.