Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Cynthia Abma boeken

Cynthia Abma

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Cynthia Abma.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Cynthia Abma Biografie

Actrice, presentatrice en voice-over Cynthia Abma is momenteel dagelijks te zien in de rol van Bianca Bouwhuis in de populaire serie GTST.

Vóór GTST speelde ze mee in drama- en comedyseries als Luifel & Luifel, Westenwind, Vrienden voor het leven en Shouf shouf habibi. Ook vervulde ze diverse rollen in bioscoopfilms, waarvan De marathon een van de laatste successen is.

Cynthia is een veelzijdig actrice en niet alleen in drama, film, video én theater: op dit moment is ze ook hard aan het werk met de zelf-ontwikkelde internetcomedy Gooische frieten.
Naast haar brede acteerervaring heeft Cynthia inmiddels een succesvolle presentatiecarrière opgebouwd, wat zij veelvuldig in het land laat zien. Verder is ze als vaste voice-over regelmatig te horen in uiteenlopende televisie- en radiocommercials.

Cynthia Abma is kortom een veelzijdige vakvrouw die met haar brede ervaring en professionaliteit op veel gebieden haar enthousiasme kan overbrengen op een groot publiek.

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.