Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

CJ boeken

Boekingsinformatie voor CJ? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

CJ groeide op in Amsterdam Zuidoost en begon op zijn 14e met het schrijven van zijn eigen lyrics. Geinspireerd door Jay-Z, 2Pac, Notorious B.I.G, Nas, Eminem en 50 cent ging hij aan de slag. CJ staat voor Charles Junior. Deze naam heeft CJ gekregen van zijn broer Charles, die toen destijds zelf ook rapte en CJ vormde al gauw een crew met Bizarre-Click.

CJ houdt niet van tof doen. Je bent pas echt een vent als je mensen durft te inspireren en zegt wat je voelt. Dat is moeilijker dan stoerdoenerij. Als er iets is dat hij in Amsterdam Zuidoost heeft geleerd dan is het dat wel, en het idee dat je alles kan bereiken wat je wil, als je maar keihard werkt. CJ geeft nooit op en vindt dat anderen dat ook niet moeten doen.

CJ onderscheidt zich met zijn beats en teksten en stelt hoge eisen aan zijn producties . Elk vrij moment besteedt hij aan zijn muziek, alleen of met zijn crew Bizarre-Click. CJ speelt graag met woorden. Zo weten alleen hij en de Bizarre-Click wat banzoes betekent. Zijn inspiratie komt overal vandaan, van Japanse tekenfilms tot een avond in een club.

Alarmfase 1 is ingegaan maar geen paniek: CJ helpt je door moeilijke hiphoptijden! Binnenkort laat hij op zijn debuutalbum “Alarmfase 1” horen wat hij kan. “Rapfanaat” is de eerste single van CJ’s debuut album, die begin 2010 uit zal komen op CJ’s eigen label CJ Records. Met “Rapfanaat” hoopt hij door te breken bij het grote publiek. “Het is een feel good, up tempo, nummer, waarvan ik hoop dat mensen er een goed humeur van krijgen!” vertelt CJ. Doordat hij zo energiek en fanatiek is, weet hij de menigte te binden en entertainen met zijn raps en innemende persoonlijkheid.

CJ heeft een visie, en hij staat klaar om die uit te dragen. Wat hij heeft te zeggen is urgent, vandaar de titel van zijn debuutalbum.

Alarmfase 1 is nog maar het begin je bent gewaarschuwd!

CJ

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor CJ of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.