Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Christian Farla boeken

Boekingsinformatie voor Christian Farla? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Christian Farla Master of illusions

Trendy en glamorous, zo kan het onnavolgbare illusionistenduo Christian Farla & Bianca het best worden omschreven. Ze hebben hun naam in het showbizzvak inmiddels gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop. Talloze Nationale- en Internationale tv-optredens en prestigieuze prijzen als (drie keer!) Nederlands Kampioen Stage Magicians, ‘Themepark Magician Of The Year’, ‘The Grand Prix Henk Vermeijden Troffee’ en de ‘Big E Award’ voor de beste attractieparkshow ter wereld, onderstrepen hun geweldige talent.

Met een gezamenlijk aantal

van ruim 2000 shows in ‘The DinnerShow Of The Centuries’ in Studio 21 en ‘De Wonderlijke Efteling Show’, bereikten Christian Farla & Bianca in 2003 en 2004 een razend enthousiast miljoenenpubliek. In februari 2005 stonden Christian Farla & Bianca op uitnodiging van het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried & Roy in Las Vegas. De bekendste illusionisten ter wereld hebben Christian Farla’s illusie ‘The Switch’ genomineerd als ‘Worlds Best Illusion ‘.

Illusieshow:

De ca. 25 minuten durende illusieshow kan op aanvraag worden uitgebreid met unieke illusies, die het bewuste evenement een persoonlijk karakter geven. De originele F1 Ferrari van Michael Schumacher op uw evenement tevoorschijn halen compleet met pitstop en pitspoezen! De “Drill of Death”Christian Farla word doorboord en wordt vervolgens 4 meter de lucht in getild! Verder zijn er ‘The Fire Table’, een spectaculaire openingsact waarbij het vuur op de tafel verdwijnt en Christian Farla verschijnt; de ‘Death Saw Escape’, een adembenemende ontsnapping waarbij Christian Farla oplost in het niets om plotseling tussen het publiek weer op te duiken.

Of het nu gaat om een spectaculaire openingsact

of een compleet avondvullende Las Vegas stijl theatershow met verweving van bedrijfslogo’s en verschijnende directeuren, Illusionist Christian Farla gaat geen uitdaging uit de weg!

Christian Farla Illusions bedenkt

ontwikkeld en realiseert illusies van concept tot realiteit. Voor ‘The Dinnershow Of The Centuries’ realiseerden zij de ‘Million Dollar Illusion’, waarbij het dertig koppige Holland Show Ballet op wonderbaarlijke wijze tevoorschijn kwam. Maar ook lieten zij al eens 42! vrachtwagens verschijnen…

Enkele quotes van vooraanstaande illusionisten:

Siegfried: “Outstanding show, outstanding talent”…

David Copperfield : “This guy is mind blowing magic”.

Christian Farla

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Christian Farla of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.