Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Chris de Roo boeken

Boekingsinformatie voor Chris de Roo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Chris de Roo is een echte aanrader

voor elk evenement en feest waar kwaliteit en gezelligheid het motto is.

Deze sympathieke all-round zanger uit Emmen

maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets is deze uit Drenthe afkomstige topper de opvolger van Rene Froger in Cafe Bolle Jan in Amsterdam waar Chris de Roo elke week op het beroemdste feestpodiumpje van Nederland staat.

De doorgewinterd zanger Chris de Roo

is geboren op 17 januari 1978 in Emmen. Al snel bleek dat Chris de Roo een groot zangtalent was. Tijdens de vele talenten jachten in het land waren de reacties altijd overweldigend. Chris de Roo deed er flink wat ervaring mee op en wist bovendien veel van de talentenjachten winnend af te sluiten.

Chris de Roo voelt zich op het podium

als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo op televisie. Chris de Roo treedt op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar Chris de Roo een indrukwekkende Rene Froger weet neer te zetten.

Talloze optredens volgen

Zo trad Chris de Roo op in een bomvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-play en vele anderen. Tevens werd Chris de Roo gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. Chris de Roo is geliefd bij het grote publiek. Zijn fantastische single “Als ik er morgen niet meer ben” bezorgd Chris de Roo behoorlijk veel bekendheid en komt zelfs binnen in de Mega top 100 op 62 niet lang daarna volgt er een nieuwe single “Grote Vriend” ook deze komt binnen in de mega top 100 en zo is Chris de Roo een reizende ster.

Vooral omdat Chris de Roo

dit jaar al een aantal keren op televisie was te zien bij o.a “Show van Nederland” op SBS 6, “Nederlandse hitparade” op NET 5 en “Lijn 4” op RTL 4 met Willibrord Frequin.

Een heleboel artiesten dromen ervan

om ooit in AHOY te mogen optreden. Voor Chris de Roo werd die droom werkelijkheid toen hij in 2003 op mocht treden tijdens de Nacht van Oranje in een uitverkocht AHOY. Een ware belevenis tussen de toppers van het Nederlandse lied. Halverwege dit jaar doet Chris de Roo mee aan het programma 1000 sterren stralen ook weer 2 keer de Nederlandse televisie gehaald met zijn prachtige verschijning en behaalde zelfs de finale van het programma.

Emile Hartkamp en Norus Padidar

de producers en liedjesschrijvers van Frans Bauer noemde Chris de Roo een geweldig artiest met Veel Volume een prachtige stem met veel mogelijkheden om uit te groeien tot 1 van de grootsten van Nederland. Chris de Roo komt zeker weer met een nieuwe cd Nederland is nog lang niet klaar met Chris de Roo!

Chris de Roo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris de Roo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.