Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Chazia Mourali boeken

Boekingsinformatie voor Chazia Mourali? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Chazia Mourali houdt ervan tot de bodem van een pittig onderwerp te gaan, geen zee gaat haar daarbij te hoog. Medisch specialisten, wetgevingsjuristen, milieudeskundigen, ITC specialisten, financieel deskundigen en vele anderen weten dat ze de kern van een onderwerp snel weet te raken om onderhoudend, opgewekt en waar nodig scherp op ieder gewenst thema in te gaan.

Chazia schuwt het theatrale overigens niet. Een gala zal zij altijd stijlvol in weer een nieuwe haute couture creatie van een levendige ziel voorzien. Chazia staat als geen ander voor vorm én inhoud, intensiteit en kwaliteit. Eén ding weten wij zeker: saai wordt het met Chazia nóóit!

Chazia Mourali verwierf haar landelijke bekendheid in 2001 met het presenteren van grote shows als De Zwakste Schakel, Char, het Medium en de Achmea Kennisquiz op RTL4. Nog steeds bereikt ze met dat laatste programma een miljoenenpubliek. Vanaf 16 april 2008 is ze weer wekelijks op de buis met de Achmea Kennisquiz. Daarnaast presenteerde ze voor die zender informatieve programma’s als Kat in de Zak en In je Recht.

Maar Chazia begon haar loopbaan als journaliste. Ze presenteerde onder meer voor Netwerk en Hier en Nu, AT5 (nieuws en diverse politieke en culturele programma’s), de KRO en de IKON (de actualiteitenrubriek Kenmerk). Chazia was zelfs live over de hele wereld te zien als gastvrouw voor de Franse zender TV5!

Ze interviewde wereldleiders en internationaal vermaarde schrijvers: Yasser Arafat, president Abdul Kalam van India, Salman Rushdie, Fay (She Devil) Weldon, Marilyn French, Mazarine Pingeot (dochter van president Mitterrand). In Nederland ondervroeg ze veel belangrijke auteurs en werd zo in dat werk gewaardeerd dat uitgeverij De Bezige Bij haar zelfs uitnodigde de 70e verjaardag van Harry Mulisch te modereren in het Concertgebouw.

Chazia staat bekend om haar talenkennis. Engels- en Franstalige werkzaamheden zijn geen probleem voor deze veelzijdige vrouw.

Chazia houdt ervan tot de bodem van een pittig onderwerp te gaan, geen zee gaat haar daarbij te hoog. Medisch specialisten, wetgevingsjuristen, milieudeskundigen, ICT specialisten, financieel deskundigen en vele anderen weten dat ze de kern van een onderwerp snel weet te raken om onderhoudend, opgewekt en waar nodig scherp op ieder gewenst thema in te gaan. Chazia schuwt de humor en het theatrale niet. Een gala zal zij altijd stijlvol in weer een nieuwe haute couture creatie van een sprankelende sfeer voorzien.

Chazia staat als geen ander voor vorm én inhoud, intensiteit en kwaliteit. Eén ding weten wij zeker: saai wordt het met Chazia nóóit!

Aegon, het Ministerie van Justitie, AMREF Flying Doctors, Roche, Robeco, SPF Beheer, ROC West Brabant, Rabobank, ING, Nyenrode Business Universiteit, de VEA (Effie Gala) en Uitgeverij Contact zijn maar een paar van de vele opdrachtgevers met wie zij naar ieders tevredenheid samen werkte.

Verder schreef Chazia columns voor het Volkskrant Magazine en Margriet. Ook stelde zij bij uitgeverij Prometheus het Boek Vriendinnen- de mooiste verhalen over vrouwen en vriendschap samen. Voor haar toneelstuk Kahita of de Republiek van het Verlangen won ze de schrijversprijs van het Hollandse Nieuwe Festival van Theater Cosmic in Amsterdam.

Chazia Mourali

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chazia Mourali of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.